Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Coronaproof winkelen

Aanpassingen i.v.m. Coronadrukte

Met de sluiting van de horeca ervaren wij toegenomen winkeldrukte, met name in de weekenden. In de loop naar kerst zal dit traditiegetrouw nog verder toenemen. Om iedereen optimaal te kunnen blijven helpen hebben wij de onderstaande maatregelen getroffen;

  • U bent vanaf vrijdag ook via de achteringang welkom voor advies en het afhalen van uw bestelling. Hiermee omzeilt u de grootste winkeldrukte. Ook pinnen is achter mogelijk!
  • Voor de wijnkeuze bij kerstmenu's helpt u ons door het menu en budget te e-mailen. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op om samen de juiste wijn te selecteren. De kerstwijnen kunnen vervolgens bij de achterdeur worden opgehaald.
  • Zoals altijd wordt uw bestelling vanaf €75,- gratis bij u thuisbezorgd!

U kunt ook een wijn-spijs adviesgesprek inplannen om zeker te zijn van onze onverdeelde aandacht. Dat doet u hier op via de widget rechts onderin uw scherm!

Vanzelfsprekend nemen wij onze verantwoordelijkheid en houden rekening met de RIVM richtlijnen! De openingstijden zullen richting kerst verder verruimd worden. Meer informatie volgt!

Sluiten menu
Sluiten menu

Over ons