Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

De regio Riverina rondom de plaats Griffith werd rond 100 jaar geleden voor de wijnbouw ontsloten. In 1912 werden de eerste irrigatiekanalen gebouwd en tegelijkertijd de eerste wijnstokken geplant. Het waren vooral Italiaanse migranten, die hier vergelijkbare omstandigheden als in hun thuisland aantroffen en de wijnbouw ontwikkelden.

In 1945 kocht het echtpaar Calabria zijn eerste kleine fruitplantage in de regio. Gedreven door het verlangen naar een glas zelfgemaakte wijn aan het einde van de dag ging hij wijnstokken planten. Binnen enkele jaren voorzag hij daar ook zijn buren en vrienden mee en de wijngaard die op deze manier was ontstaan, groeide onder de leiding van zijn twee zoo ns tot in de jaren 70. De daaropvolgende recessie vergde echter een enorme inspanning van hen en om deze reden besloten zij hun wijnen uitsluitend onder hun eigen naam op de markt te brengen en op de hoogste kwaliteit te focussen. Vandaag staat Calabria Family Wines bekend voor de hoogste kwaliteitseisen en krachtige wijnen.

Elegant boeket van ananas, marmelade, vleugje kaneel & nootachtige vanille eik. Een weelderig gehemelte van abrikozen, honing en citrus smaken gecombineerd met Botrytis-zoetheid, eindigend met een verleidelijke frisheid. Ideaal bij gekarameliseerde peer met marscaponecrème, besprenkeld met seizoensfruit met ijs, blauw ader kaas, gedroogd fruit en noten

Three Bridges Botrytis Semillon 0.375

€ 22,50
Klik en bestel

Specificaties

Stijl Aromatisch, Sappig, Zoet
Aroma's Bloemig, Appel, Honing
Regio Australië, Riverina
Druif semillon
Oogstjaar 2017

Three Bridges Botrytis Semillon 0.375 als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Sluiten menu