Wij gebruiken cookies. Akkoord

Dessertwijn

De beste dessertwijn koopt u uiteraard bij Wijnhuis Oktober. Sinds 1974 zijn wij een gevestigde naam in Breda en omstreken en in onze webshop kunt u de lekkerste wijnen van over de hele wereld en gedistilleerd kopen. Neem snel een kijkje op onze website en laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod.

Uiteraard is een dessertwijn uitermate geschikt om bij een nagerecht te nemen, ze kunnen zowel bij zoete desserts als bij een kaasplankje gedronken worden. Maar u kunt er ook prima mee borrelen na het diner. Dessertwijn is een veelzijdige wijn! Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment van de beste dessertwijnen, maar ook champagnes en grappa’s. Kies bijvoorbeeld voor de Italiaanse Marsala Fine Pellegrino of de Franse Chateau Violet Sauternes. Dit zijn beide zoete dessertwijnen. Er bestaan echter ook dessertwijnen die wat droger zijn, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Laat u door ons uitgebreid adviseren als u op zoek bent naar de beste dessertwijn voor uw gerecht.

U bent uiteraard altijd welkom in onze winkel als u advies wilt over de beste dessertwijn voor bij uw nagerecht. We helpen u graag om een goede keuze te maken. Daarnaast kunt u ook altijd even bellen voor informatie, we zijn bereikbaar op nummer (076) 521 81 25.

Sluiten menu