Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

Het in 1760 gestichte Delamotte behoort tot de oudste huizen in de Champagnestreek. Het huis is gesitueerd in het hart van de Côte des Blancs, in Le Mesnil-Sur-Oger en is het zusterhuis van het welhaast mytische Champagnehuis Salon.
Delamotte en Salon delen hetzelfde management- en wijnmakers-team en staan onder het hoofd van Didier Depond. Als geen ander huis is Delamotte gericht op de locatie van haar wijngaarden. De druiven zijn afkomstig van uitsluitend grand cru-wijngaarden van de Côte des Blancs, uit Le Mesnil-Sur-Oger, Oger, Avize en Cramant.

De elegante, uitstekend gedefinieerde stijl is kenmerkend voor de wijnen van Delamotte: het is simpelweg de bedoeling het werk in de wijngaard zo precies mogelijk te vertalen in de wijn. Er wordt daarom geen gebruik gemaakt van eikenhouten vaten en er vindt geen uitgebreide gistselectie plaats.
Wijnkaart
Delicate en verfijnde Brut met een uitzonderlijk verfijnde mousse. Geuren van appel, citrus en witte bloemen. Rond, zuiver en verfrissend van smaak. Een perfect aperitief en goede begeleider van lichte gerechten, zoals salades.

Delamotte Champagne brut

€ 41,95
Klik en bestel

Specificaties

Regio Frankrijk, Champagne
Agricultuur biologisch

Delamotte Champagne brut als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Gerelateerde producten

Champagne Barons de Rothschild Blanc de Blancs

Frankrijk, Champagne chardonnay
€ 79,50

Nomine-Renard Blanc de Blancs

Frankrijk, Champagne
€ 41,50

Laurent Perrier La Cuvee Brut

Frankrijk, Champagne
€ 44,00

Veuve Clicquot Rich

Frankrijk, Champagne
€ 66,00

Dom Perignon P2

Frankrijk, Champagne
€ 525,00
Sluiten menu