Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

Het champagnehuis Koechlin is een klein familiebezit in het zuiden van de champagnestreek, in de Cote de Bar! Men bezit hier 2.4 ha wijngaarden die biologisch beheerd worden. Xavier Koechlin heeft zich in de 90er jaren gevestigd in het dorpje Saulcy. Een idyllisch en afgelegen dorp met maar liefst 86 inwoners waar de druiven in alle rust groeien. Koechlin champagne heeft een historische connectie met de Eiffeltoren ... de Eiffeltoren is namelijk ontworpen door Maurice Koechlin. Hij was als leidinggevend ingenieur verbonden aan het kantoor van Gustave Eiffel. Xavier Koechlin heeft zich generaties later gevestigd in de Champagnestreek. Hij wordt bijgestaam door zijn dochter Adeline, naar wie deze cuvée is vernoemd!

Een prachtige, rijpe chardonnay die maar liefst 60 maanden 'sur latte' rijpt. Een rijke, gulle neus met tonen van brioche, boter, geel fruit en perzik, De mond is opvallend fris en levendig met een hele fijne mousse. Naar de afdronk toe speelt abrikoos een grotere rol.

Een mooie, gastronomische champagne die zich heel prettig voelt in het gezelschap van kreeft, tarbot of een plankje rijpe loopkazen!

Koechlin Cuvee Adeline

€ 51,50
Klik en bestel

Specificaties

Stijl Aromatisch, Romig, Elegant
Aroma's Bloemig, Citrus, Geel fruit
Regio Frankrijk, Champagne
Druif chardonnay
Agricultuur biologisch

Koechlin Cuvee Adeline als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Gerelateerde producten

Nomine-Renard Brut ½ fl

Frankrijk, Champagne chardonnay, pinot noir +
€ 18,95

Moet & Chandon Imperial 0.375

Frankrijk, Champagne
€ 27,95

Moet & Chandon Nectar

Frankrijk, Champagne
€ 53,50

Krug Rose in giftbox

Frankrijk, Champagne
€ 329,00

R. de Ruinart

Frankrijk, Champagne
€ 61,25
Sluiten menu