Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord


Open proeverij

In april en oktober is heel Wijnhuis Oktober in rep en roer ....

Het magazijn wordt leeggeruimd, de winkel opgeruimd, er worden extra tafels geplaatst en afgerokt. Er wordt gezeuld met dozen, flessen en wijnglazen, want in deze twee weekenden houden wij onze grote Open Proeverij!
Wijnmakers worden uitgenodigd, heel veel flessen voorgeproefd en ontkurkt. Tijdens de Open Proeverij staat een selectie van 80 tot 100 wijnen open, van oude vertrouwde producenten, maar natuurlijk ook onze nieuwe aanwinsten, nieuwe oogstjaren en 'vreemde' wijnlanden.

Altijd verrassend en bovenal zeer gezellig. Direct in contact komen met de wijnmaker en zijn verhaal horen. We zorgen voor een mooie kaastafel en vers gebakken stokbrood en heel veel wijnplezier. Veel klanten maken van de gelegenheid gebruik om hun 'huisselectie voor de komende maanden te maken of die bijzondere Bulgaarse of Kroatische wijn te proeven.

Op zaterdag en zondag vanaf 13.00 tot 18.00 uur.
Bent u er de volgende keer ook bij?

De volgende Open Proeverij is op zaterdag 26 & zondag 27 oktober 2019!! In verband met de grote belangstelling vragen wij u een Toegangsbewijs te bestellen. Deze kosten € 7,50 p.p. Dit bedrag krijgt u weer terug bij besteding van tenminste € 35,00 p.p.

U krijgt het toegangsbewijs niet apart toegezonden. Met uw bestelling en betaling bent u geregistreerd!

Toegangsbewijs Open Proeverij Zaterdag 18 april 2020

€ 7,50
Klik en bestel

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Gerelateerde producten

Sluiten menu