Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

Thomas Fonteyreaud is een jonge wijnmaker die als 4e generatie het familiedomein bestiert vlakbij Langon, in het zuiden van de Bordeaux. Vanouds her de streek voor de productie van zoete witte wijnen zoals Sauternes, Barsac en Sainte Croix du Mont.

Sinds 1929 verbouwt en vinifieert de familie FONTEYREAUD de witte wijnen van het Domaine du TICH en de rode en roséwijnen van het Domaine de GRAVA in de gemeente Verdelais. De kelder in het hart van een oud dorpshuis uit de 17e eeuw werd ooit bewoond door de familie. Het huis werd geleidelijk omgevormd tot een kelder die al snel een ideale plek zal bleek te zijn voor de opslag van wijn.

Een klassieke blend van 80% cabernet sauvignon – 20% merlot, welke uitsluitend in topjaren geproduceerd wordt. Na een strenge selectie van het fruit wordt de most gevinifieerd in betonnen cuve's. Vervolgens krijgt de wijn deels rijping op nieuw eikenhout en deels op 2e en 3e jaars barrique.

Krachtige, complexe wijn met veel structuur en lengte. Dominant zwart fruit, mooi versmolten houttonen en een duidelijk klassieke signatuur. Nu drinken of nog 10 jaar bewaren!

Domaine de Grava Grand Grava Bordeaux

€ 20,95
Klik en bestel

Specificaties

Regio Frankrijk, Bordeaux
Oogstjaar 2015

Domaine de Grava Grand Grava Bordeaux als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Gerelateerde producten

Ch. Tour de Mirambeau ½ fles Rouge

Frankrijk, Bordeaux merlot, cabernet franc, cs
€ 7,95

Baron de Boutisse St. Emilion Grand Cru

Frankrijk, Bordeaux
€ 22,75

Blaye Ch. La Chapelle du Couvent

Frankrijk, Bordeaux
€ 9,75

Chateau de Saint-Pey St. Emilion Grand Cru

Frankrijk, Bordeaux
€ 24,50

Chateau Lynch Bages Pauillac

Frankrijk, Bordeaux
€ 175,00
Sluiten menu