Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

Nashwauk is een nieuw project van Reid Bosward van Kaesler. De Nashwauk wijngaard ligt in de Seaview Hills subregio van McLaren Vale en kijkt uit over het Fleurieu schiereiland. De wijngaard is zeer steil en bestaat uit terrassen met zeer ondiepe grond. Voor de aankoop

door Kaesler, brachten de druiven de hoogste prijs van de regio op. De wijngaard is 20 hectare groot, 60% is beplant met druivenstokken van 35 jaar oud. De druiven worden geplukt vanaf verschillende wijngaarden variërend tussen de 20 en 40 jaar oud met verschillende bodemkenmerken. De druiven worden 7 dagen gefermenteerd in rvs vaten. Gevolgd door een rijpingsproces van 14 maanden in 30% nieuwe Frans eiken vaten, de overige vaten zijn twee jaar oud en eveneens Frans eiken.

In de neus aroma’s van zwarte pruimen en boysenbessen. Op het pallet een solide en gefocuste smaak van donker fruit, mocca en chocolade. Kenmerken De fijne tannines zorgen voor een intense en lange afdronk. Deze wijn gaat goed samen met roodvlees, barbecue en gerechten met truffel etc.

Nashwauk Shiraz

€ 24,95
Klik en bestel

Specificaties

Stijl Aromatisch, Rijp, Warm
Aroma's Blauwe bes, Leer, Tabak
Regio Australië, McLaren Vale
Druif shiraz
Oogstjaar 2006

Nashwauk Shiraz als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Sluiten menu