Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

De Spaanse wijnregio Aragón ligt in het Noordoosten van het land. Van de Pyreneën tot aan Midden-Spanje. Het noorden is groen. In het Zuiden hebben de wijnmakers te maken met korte hete zomers en koude winters. De wijnen uit Aragón zijn aan een opmars bezig. Vooral dankzij de inventieve wijnmakers uit het noordelijke Somontana. De Garnacha (Grenache Noir in Frankrijk) geeft lustige wijnen met ruige geuren van bosbessen, zwarte kersen, geroosterde noten, honing, peper, kruiden en specerijen. Omdat ze niet al te veel tannine of zuren hebben, kunnen ze het beste jong gedronken worden.

Opvallende wijn van de hand van de Spaanse wijnavonturier Jorge Ordóñez. Gemaakt van oude Garnacha druivenstokken uit de warme wijngaard in Aragón. Bedoeld om nog jong te drinken. Voor mensen die van het stevige rood houden. Zoals wijnschrijver Robert Parker, die er 86 punten voor over had.

Een gulle, volle en kruidige wijn met veel specerijen en rijp zwart fruit. Tonen van kaneel, koffie, gedroogde pruimen, krentjes en bramenjam.

Oronta Garnacha de Aragon

€ 13,50
Klik en bestel

Specificaties

Stijl Aromatisch, Fruitrijk, Stoer
Aroma's Blauwe bes, Kers, Specerijen
Regio Spanje, Aragon
Druif garnacha
Oogstjaar 2021

Oronta Garnacha de Aragon als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Sluiten menu