Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

LET OP! ZEER BEPERKT LEVERBAAR!

Een zeer aantrekkelijk fruitig en fris aroma. Neus zeer compact, gesloten a sober. klassieke stijl. Goede structuur. Pittige, wonderbaarlijke afdronk met enorme lengte, perfect in balans. Nog erg jong en kan nog vele jaren rijpen op de fles!

Quinta da Boavista is één van de meest karakteristieke wijngaarden van de Douro, een landgoed onuitwisbaar verbonden met de naam van Baron Joseph James Forrester, een vooraanstaande figuur in de geschiedenis van het wijn maken in deze Portugese premium wijnstreek.

Dit icoon van de Douro regio is gelegen op de rechteroever van de Douro, net ten westen van het slaperige stadje Pinhão en bezit een uniek, een spectaculair uitzicht over de rivier, is het best bekend om zijn kwaliteit wijnstokken, sommige zelfs wel een eeuw oud, geplant in leisteen terrassen. Op deze quinta lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan, waardoor Quinta da Boavista een adembenemende mix is van natuurlijke schoonheid en menselijk vernuft!

De ideale streek voor de productie van wijnen van een uitzonderlijke kwaliteit gemaakt met de meest traditionele druivensoorten van de streek, Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Sousão, Tinto Cão, Tinta Barroca en Alicante Bouschet. Zoals gebruikelijk is bij alle Boavista-wijnen, krijgt de Reserva rijping in Franse eiken vaten van verschillende coöperaties en met verschillende niveaus van toast gedurende twee jaar, gevolgd door een jaar rijping in fles. Het resultaat is een zeer complexe wijn.

Een unieke en zéér gezochte wijn uit Portugal. Hier worden er slechts 1000 flessen van gemaakt.

Quinta da Boavista Vinha do Ujo Vinhas Velhas

€ 109,00
Klik en bestel

Specificaties

Regio Portugal, Douro
Oogstjaar 2016

Quinta da Boavista Vinha do Ujo Vinhas Velhas als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Gerelateerde producten

Quanta Terra Tinto Manifesto

Portugal, Douro touriga nacional, touriga franca +
€ 45,00

Niepoort Charme

Portugal, Douro inta roriz, touriga franca
€ 75,00

Quintela Tinto 0.375

Portugal, Douro touriga nacional, touriga franca +
€ 4,50

Quinta da Boavista Reserva

Portugal, Douro
€ 45,00
Sluiten menu