Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

De Cachapoal Valley ligt in de zesde regio van Chili, 80 km ten zuiden van de hoofdstad Santiago. Het is één van de vele wijnbouwgebieden in Chili die de laatste tijd met veel energie de internationale markt op zijn geschoten, voornamelijk dankzij de uitmuntende kwaliteit en het karakter van de wijnen.

First Edition is, zoals de naam al aangeeft, de eerste wijn die ooit is geproduceerd door Valle Secreto – de eerste editie en het eerste geheim. De perfecte balans tussen fruit, eikenhout en zuren, en de uitmuntende structuur en balans zorgen ervoor dat onze exclusieve First Edition een unieke wijn is die u zal verrassen en verrukken.

Bovendien worden de kenmerken van de Private Edition-lijn mogelijk gemaakt door de unieke klimaatomstandigheden waarbij de wind en de dag/nacht- temperatuurschommelingen onze wijnen subtiele tannines en mooie aroma’s geven, waaruit de invloed van het terroir, de leemgrond en het gesteente blijkt. Het belangrijkste kenmerk van deze wijn is zijn frisheid en uitstekende balans tussen alcohol en zuurgehalte.

Complex in de neus met hints van braam en gerijpt zwart fruit. Vervolgens komen kruidnagel en peper naar voren. Aangenaam en smaakvol in de mond met een goed gewicht en volume.

LEKKER BIJ

Gekruide vleesgerechten, lamsvlees, curry, gerechten op tomatenbasis met veel kruiden.

Valle Secreto Carmenere

€ 12,95
Klik en bestel

Specificaties

Stijl Boers, Rond, Sappig
Aroma's Blauwe bes, Cacao, Specerijen
Regio Chili, Cachapoal Valley
Druif carmenere
Oogstjaar 2019

Valle Secreto Carmenere als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Gerelateerde producten

Valle Secreto First Edition Cabernet Sauvignon

Chili, Cachapoal Valley cabernet sauvignon
€ 12,95
Sluiten menu