Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

Quanta Terra Phenomena Pinot Noir Rosé heeft rokerige aroma's in combinatie met wat vegetale tonen en bezit behoorlijk wat pit. De smaak is fris met veel structuur en aangename zuren. De afdronk is lang. Een rosé met karakter! Voor de liefhebber van de mooiere en complexere Provence rosé's is dit een échte aanrader!

Gekozen tot beste rosé van Portugal!!
Een fenomenale rosé uit Portugal: Quanta Terra Phenomena PInot Noir Rosé! Gemaakt van 100% pinot noir. Ook Robert Parker is onder de indruk van de potentie en kwaliteit van deze rosé en beoordeelde deze met 90 punten! Wederom bewijzen Jorge Alves en Celso Pereira van Quanta Terra dat ze bij de absolute top horen van Portugese wijnmakers!

De Douro-vallei is een van de extreemste gebieden waar wijn wordt gemaakt ter wereld. Hij is zeer ontoegankelijk vanwege de verwildering en de hoge en vooral steile hellingen langs de rivier. De wijngaarden liggen allemaal op de heuvels, vaak aan de Douro of een van de zijrivieren daarvan, op door de mens aangelegde terrassen.Celso Pereira en Jorge Alves begonnen samen in 2001 met dit project bij de kleine Quinta do Tralhao. De wijngaard omvat 30 hectare in Douro Superior en ligt 215 meter boven het zeeniveau.

Een derde deel van de pinot noir druiven rijpt 6 maanden lang op gebruikte Frans eiken vaten van 500 liter, 33% in nieuwe vaten en de overige 33% op RVS vaten.

voorjaarsproeverij

Quanta Terra Phenomena Rosado

€ 19,95
Klik en bestel

Specificaties

Regio Portugal, Douro
Druif pinot noir
Agricultuur Biologisch
Oogstjaar 2019

Quanta Terra Phenomena Rosado als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Gerelateerde producten

Lacrau Rosado Douro "tijdelijk uitverkocht "

Portugal, Douro touriga nacional
€ 8,95
Sluiten menu