Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

Als gezin creëren Luisa Amorim en Francisco Rêgo wijnen die de geschiedenis van de plaats bewaren. Op de markt gebracht twee jaar na de druivenoogst, de productie is klein en het doel is om ongeveer 100.000 flessen te halen. De klassieke en elegante wijnen van Herdade Aldeia de Cima behouden het onderscheidende karakter van het landgoed en zijn enorm complex, afkomstig van heterogene bodems en inheemse en Portugese druivensoorten.

Aldeia de Cima Reserva Tinto
Heeft 21% gerijpt in Frans eiken vaten gedurende een periode van 12 maanden, 39% is 6 maanden gerijpt in Amphora vaten van 550 liter, zoals de eerste wijn die in Alentejo is geproduceerd. De rest is 4 maanden gerijpt in het aardewerk genaamd Tinaja. Aldeia de Cima Reserva Tinto is roodpaars van kleur en is een blend van alicante bouschet, alfrocheiro en trincadeira druiven. De geur verraadt aroma's van pruim, kersen en jam, die we ook terugvinden in de smaak. De wijn is rijp en vol, full bodied en complex, met een lang aanhoudende afdronk. Aldeia de Cima Reserva tinto is zowel in Portugal als ver daarbuiten een populaire wijn die door jury's beloond is met 92 van de 100 punten. Daaarnaast heeft Aldeia de Cima Reserva Tinto veel aandacht gerkegen van de pers vanwege het mooi vormgegeven label, waarmee ze in 2020 de prijs voor 'het best ontworpen label' hebben gewonnen.

Bolo Rei kit
Een klassiek portugese fruitcake, gemaakt bij iedere feestelijke gelegenheid. Met deze kit maakt u zelf deze klassieke schoonheid.

Mel Rosmaninho Selvagem
Prachtige honing uit de Alentejo!

Pólen de Flores
Een ander product van de portugese werkende bij. Lekker en zéér gezond voor bij het ontbijt!


Portugese Gourmet Selection - Herdade Aldeia de Cima

€ 99,50 € 77,50
Klik en bestel

Specificaties

Regio Portugal, Alentejo

Portugese Gourmet Selection - Herdade Aldeia de Cima als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Portugese stol
Sluiten menu