Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

Quinta do Crasto is een Porthuis dat al sinds het begin van de 17e eeuw druiven perst in de Douro vallei. Haar port wijnen staan al eeuwen hoog aangeschreven. Sinds het begin van de vorige eeuw is het wijnhuis in handen van de familie Roquette. In 2002 nam Quinta do Crasto een opmerkelijke stap. Naast zoete port ging het wijnhuis droge wijnen maken. Omdat de kwaliteit naar het allerhoogste niveau de liften zochten ze de samenwerking met de familie Cazes, eigenaren van Chateau Lynch-Bages, een vermaard wijnhuis uit Pauillac (Médoc) in de Franse Bordeaux.

Crasto Superior White wordt geproduceerd met druiven van Quinta da Cabreira. Deze wijngaard van Quinta do Crasto bevindt zich in de Douro Superior (Upper Douro) regio.
Deze witte wijn is een blend van verdelho en viosinho druiven. Na een strenge selectie van het fruit vindt vinificatie plaats. Men past een een beheerste houtrijping van zes maanden in Franse eiken vaten toe en een moderne vorm van batonnage. Het resultaat is een aromatiek met een combinatie van kiwi, banaan, meloen en appel met een snufje nootmuskaat. Sappig en modern Portugees dat inderdaad bij velen in de smaak zal vallen.

Crasto Superior Branco

€ 16,50
Klik en bestel

Specificaties

Stijl Aromatisch, Droog, Rijk
Aroma's Appel, Citrus, Geel fruit
Regio Portugal, Douro
Druif verdelho, viosinho
Agricultuur Biologisch
Oogstjaar 2017

Crasto Superior Branco als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Gerelateerde producten

Wine & Soul Guru Magnum

Portugal, Douro
€ 75,00

Niepoort Coche Branco

Portugal, Douro
€ 76,50

Crooked Vines Branco

Portugal, Douro
€ 19,95

Quanta Terra Grande Reserva Branco

Portugal, Douro gouveio, viosinho
€ 23,95

Lacrau Branco Douro

Portugal, Douro gouveio, rabigato +
€ 8,95
Sluiten menu