Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

Laconia is een wijnstreek, gelegen in het zuidoosten van de Peloponnesos met als hoofdstad Sparta. De Lacovino Winery is gelegen in het hart van de Eurotas Riviervallei in Vlachioti, Laconia. Naast de wijn, is deze streek ook gekend door de vele kastelen en torens. Laconia Winery is een state-of-the-art winery, speciaal ontwikkeld om de natuurlijke wijze van wijnmaken te etaleren en op te gaan in de omgeving.

De vinificatie apparatuur is zeer modern en toegerust om de specifieke eigenschappen van de verschillende druivenrassen optimaal te presenteren. De wijngaarden zijn beplant met authentieke, Griekse druivenrassen zoals agiortgitiko, fileri, kydonitsa en malagouzia.

Uit de styling van de etiketten is ook de trots voor de eigen streek af te lezen. De kantelen van de kastelen en torens in de vorm van het etiket is een duideloijke verwijzing naar de rijke geschiedenis van de streek!~

De fileri is een typisch Griekse druif en Laconia winery maakt er levendige, strakke en aromatische wijn van! Lichtgele kleur met in de geur fijne tonen van citrus, bloesem, rozenblaadjes en perzik. In de mond is de wijn verkwikkend, fris en sappig met een droge afdronk. Een heerlijke begeleider van de Mediterraanse keuken of gewoon ... als aperitief!

Lacovino Perivolos Fileri Griekenland

€ 13,50
Klik en bestel

Specificaties

Stijl Elegant, Fruitrijk, Sappig
Aroma's Appel, Bloemig, Citrus
Regio Griekenland, Laconia
Druif fileri
Agricultuur Biologisch
Oogstjaar 2018

Lacovino Perivolos Fileri Griekenland als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Sluiten menu