Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

In 1945 kocht het echtpaar Calabria zijn eerste kleine fruitplantage in de regio. Gedreven door het verlangen naar een glas zelfgemaakte wijn aan het einde van de dag ging hij wijnstokken planten. Binnen enkele jaren voorzag hij daar ook zijn buren en vrienden mee en de wijngaard die op deze manier was ontstaan, groeide onder de leiding van zijn twee zoons tot in de jaren 70. De daaropvolgende recessie vergde echter een enorme inspanning van hen en om deze reden besloten zij hun wijnen uitsluitend onder hun eigen naam op de markt te brengen en op de hoogste kwaliteit te focussen. Vandaag staat Calabria Family Wines bekend voor de hoogste kwaliteitseisen en krachtige wijnen, die elke keer weer tot de winnaars van internationale wedstrijden behoren.

Wanneer je op een zonnige voorjaarsdag vanuit Adelaide de heuvels inrijdt, loop je een goede kans om met je hoofd in de wolken te raken. Letterlijk wel te verstaan. En als je pech hebt krijg je ook nog een plens regen op je dak. Geen omgeving derhalve voor liefhebbers van een stabiel en zonnig klimaat, maar toevallig wel de thuisbasis van een aantal grote namen uit de Australische wijnwereld. Vooral door het koele klimaat zijn de Adelaide Hills bij uitstek geschikt om elegante en verfijnde wijnen te produceren.

Een klassieke, elegante Adelaide Hills chardonnay met tonen van meloen, perziken en een vleugje exotisch fruit. Rijp en sappig fruit wordt gecompleteerd met boterige, ronde houttonen en een lange afdronk.

Nine Stones Chardonnay

€ 11,50
Klik en bestel

Specificaties

Stijl Elegant, Romig, Vol
Aroma's Bloemig, Ceder, Peer
Regio Australië, Riverina
Druif chardonnay
Oogstjaar 2020

Nine Stones Chardonnay als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Gerelateerde producten

Whistling Duck Calabria White

Australië, Riverina semillon, sauvignon
€ 7,45
Sluiten menu