Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Exclusieve Online Thuisproeverij

Een unieke gedeelde wijnbeleving vanuit eigen huis

Team builden, wijnplezier delen én een avondje gezellig borrelen met collega’s? De interactieve Online Thuisproeverij biedt een unieke wijnbeleving in eigen thuisomgeving. Wijnhuis Oktober bezorgd de exclusieve, op maat gemaakte proeverij, gratis thuis bij alle leden van het team.

De proeverij wordt op afstand begeleid middels conference call zodat de ervaring met elkaar kan worden gedeeld. Als derde generatie wijnkoper begeleidt dé wijnexpert van Wijnhuis Oktober de op uw voorkeur afgestemde proeverij met passie en overtuiging. Met jarenlange proefervaring garanderen wij een inspirerende, leerzame, heerlijke en vooral oergezellige avond met het gehele personeelsbestand

Hoe het werkt?

  1. Via de mail of telefonisch stellen wij in overleg met u een op maat gemaakte proeverij samen (voorbeelden van thema's hieronder).
  2. De proefwijnen, inclusief proeflijsten worden kosteloos bij uw collega's thuisbezorgd.
  3. Instructies aangaande de conference call worden per email naar alle deelnemende teamleden gestuurd.
  4. Met de unieke inlogcode loggen alle deelnemers 5 minuten voor aanvang van de proeverij in op de live feed van Wijnhuis Oktober.
  5. Hans Vos, derde generatie gepassioneerd wijnkoper, begeleidt u persoonlijk tijdens het proeven van de verschillende wijnen. Afhankelijk van het thema krijgt men gedetailleerde informatie, proeftips, wijnanekdotes en iedereen krijgt de kans om vragen te stellen. Achteraf is er de mogelijkheid om lekker na te borrelen met de geproefde wijnen!

VOORBEELDEN THEMA'S:
- Landenthema
- Wijn/spijs-proeverij
- Portproeverij
- Blindproeverij (leren determineren)
- Type druif
- Technische proeverij
etc.

De keuze is eindeloos! Wij overleggen graag met u voor de perfecte avond passend bij uw team.
Prijzen zijn afhankelijk van groepsgrootte, niveau van de wijn én het type proeverij.

Stuur ons een email voor de mogelijkheden of bel 076-5218125!

Sluiten menu
Sluiten menu

Wijn proeven