Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Online Thuisproeverij

Proeven vanuit huis

Met de online thuisproeverij leert u over wijn en proeft u verschillende stijlen in uw veilige thuisomgeving, begeleid door Hans Vos, eigenaar van Wijnhuis Oktober en derde generatie wijnkoper. Middels verschillende themaproeverijen ontwikkelt u stapsgewijs uw smaak, wijnkennis en proefvaardigheden. Daarnaast is wijnproeven met gelijkgezinden natuurlijk gewoon heel erg gezellig! Hieronder vindt u de links naar aankomende edities. U schrijft zich in door het pakket tenminste 3 dagen voor aanvang online te bestellen.

  • LET OP! Om het overzichtelijk te houden laten we maximaal 30 deelnemers per sessie toe, dus zorg dat u niet te laat bent met aanmelden!
  • GROTE GROEPEN: ook voor groepen (vanaf 12 personen) verzorgen wij op maat gemaakte Online Thuisproeverijen. In deze tijd een ontzettend leuke avond voor bedrijven, grote vriendengroepen of families. Voor meer informatie over de mogelijkheden mailt u info@wijnhuis-oktober.nl.

Zuid Amerika - Vrijdag 13 november 20.00

€74,50 - Inclusief 5 wijnen, proeverij, proeflijsten, achtergrondinformatie, wine protector en bezorging!
Dramatische landschappen en uitgestrekte wijngaarden. Zuid Amerika is één van de grootste spelers op het gebied van wijnexport en is niet bang om te innoveren. Samen proeven we de diversiteit die Zuid Amerika te bieden heeft!

Zuid Amerika Proeverij

Amerika - Vrijdag 27 november 20.00

€89,50 - Inclusief 5 wijnen, proeverij, proeflijsten, achtergrondinformatie, wine protector en bezorging!
Bekend om zijn dikke houtgerijpte Chardonnay, Amerika is een land van excessen. Hoewel de wijnen die hier vandaan komen niet altijd even goedkoop zijn, zijn ze absoluut het proeven waard. Met deze luxe versie van de Online Thuisproeverij nemen wij u mee naar het land van de mogelijkheden!

Amerika Proeverij

Wijn-Spijs - Vrijdag 11 december 20.00

€74,50 - Inclusief 5 wijnen, proeverij, proeflijsten, achtergrondinformatie, wine protector en bezorging!
Met de feestdagen in het verschiet gaan wij samen met u de kunst van het combineren van wijnen en spijzen onderzoeken. U ontvangt van ons receptjes voor heerlijk, eenvoudig te bereiden hapjes en aan de hand van bijpassende wijnen bespreken we de wijn-spijs theorieën! Ideaal als voorbereiding op het kerstdiner!

Wijn-Spijs Proeverij
Sluiten menu
Sluiten menu

Wijn proeven