Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Online Thuisproeverij

Wijnproeven vanuit uw thuisomgeving

Met de online thuisproeverij leert u over wijn en proeft u verschillende stijlen in uw veilige thuisomgeving, begeleid door Hans Vos, eigenaar van Wijnhuis Oktober en derde generatie wijnkoper. Middels verschillende themaproeverijen ontwikkelt u stapsgewijs uw smaak, wijnkennis en proefvaardigheden. Daarnaast is wijnproeven met gelijkgezinden natuurlijk gewoon heel erg gezellig! Hieronder vindt u de links naar aankomende edities. U schrijft zich in door het pakket tenminste 3 dagen voor aanvang online te bestellen.

  • LET OP! Om het overzichtelijk te houden laten we maximaal 30 deelnemers per sessie toe, dus zorg dat u niet te laat bent met aanmelden!
  • GROTE GROEPEN: ook voor groepen (vanaf 12 personen) verzorgen wij op maat gemaakte Online Thuisproeverijen. In deze tijd een ontzettend leuke avond voor bedrijven, grote vriendengroepen of families. Voor meer informatie over de mogelijkheden mailt u info@wijnhuis-oktober.nl.

Wijn-Spijs - Vrijdag 11 december 20.00

€74,50 - Inclusief 5 wijnen, proeverij, proeflijsten, achtergrondinformatie, wine protector en bezorging!
Met de feestdagen in het verschiet gaan wij samen met u de kunst van het combineren van wijnen en spijzen onderzoeken. U ontvangt van ons receptjes voor heerlijk, eenvoudig te bereiden hapjes en aan de hand van bijpassende wijnen bespreken we de wijn-spijs theorieën! Ideaal als voorbereiding op het kerstdiner!

Wijn-Spijs Proeverij
Sluiten menu
Sluiten menu

Wijn proeven