Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Thuisproeven

Geniet met vrienden en familie van een wijnproeverij bij u thuis

Waarom is een wijnproeverij bij u thuis zo’n goed idee? De Thuisproeverij van Wijnhuis Oktober is dé perfecte manier om een gezellige avond met familie of vrienden door te brengen. Ongedwongen en informeel, maar toch leuk en speciaal. Bij Wijnhuis Oktober ontvangt u een wijnproeverij thuispakket, ‘De Thuisproefdoos’. Dit is een complete ‘begeleide’ proeverij, zonder dat u een onbekende uw huiskamer binnenhaalt. Alle informatie zit namelijk in de doos.

Een wijnproeverij bij u thuis: idee voor een vrijgezellenfeest of een leuke avond met vrienden

Organiseert u binnenkort een vrijgezellenfeest? Wilt u met vrienden een leuke avond beleven? Of heeft u iets te vieren en wilt u dat op een bijzondere manier doen? Een wijnproeverij bij u thuis is leuk én origineel. Kiest u voor De Thuisproeverij van Wijnhuis Oktober, dan weet u ook nog eens zeker dat u een complete proefavond ontvangt.

Wat zit er in het wijnproeverij thuispakket?

De Thuisproeverij is een wijnproeverij thuispakket met 6 flessen wijn, 1 flesje Taylor’s LBV port, wijnbeschrijvingen, proeflijsten, een kurkentrekker en uitgebreide informatie om de wijnproeverij goed voor te bereiden. De proefvolgorde is aangegeven, iedereen kan zijn/haar bevindingen noteren en informatie over de wijnen nalezen in de wijnbeschrijvingen.

Waar u ook in Nederland woont: voor slechts €77,45 neemt u samen met uw vrienden de proef op de tong. Wij verzenden het wijnproeverij thuispakket door heel Nederland voor slechts €6,95. Wilt u dat ook eens meemaken? Eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via (076) 521 81 25.

Direct bestellen!

Thuisproeverij
Sluiten menu
Sluiten menu

Wijn proeven