Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Wijnproeverij

Bent u geïnteresseerd in een leuke en leerzame wijnproeverij? Bij Wijnhuis Oktober hebben we een uitgebreid aanbod als u een keer een wijnproeverij wilt doen. We zijn sinds 1974 gevestigd in Breda en sindsdien uitgegroeid tot de meest toonaangevende wijnhandel van Breda en omgeving. U vindt bij ons een groot assortiment wijnen uit alle delen van de wereld. Intussen wordt de winkel gerund door de derde generatie uit een wijnkopersgeslacht en is de passie voor wijn alom aanwezig.

Een wijnproeverij is leuk én leerzaam!

Samen met Wijnlokaal Breda/MijnWijncursus organiseren we iedere week vier tot zes themaproeverijen en cursussen. Op onze website kunt u de agenda hiervoor raadplegen en u zich vervolgens opgeven voor de wijnproeverij van uw keuze. Boeiend, interessant en leerzaam, maar vooral ook héél leuk en gezellig. Daarnaast hebben we iedere zaterdag een kleine selectie wijnen ­– ook alcoholvrije – op de proeftafel in onze winkel staan. Stap binnen en proef eens een wijn of grappa die u nog niet kent, vaak zult u verrast zijn! En uiteraard kunt u, buiten onze agenda om, ook kiezen voor een wijnproeverij met een eigen groep te organiseren rond een specifiek thema.

Voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een wijnproeverij of cursus en wilt u graag meer informatie hierover? Of wilt u een proeverij organiseren voor uw vriendengroep? Neemt u dan contact met ons op via (076) 521 81 25 en we leggen u graag de mogelijkheden uit. Santé!

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen