Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Zuid-Afrikaanse wijn bestellen

Ontdek de fijnste Zuid-Afrikaanse wijn door deze te bestellen bij Wijnhuis Oktober, dé wijnspecialist uit Breda. Het voordeel? U kunt de Zuid-Afrikaanse wijn uit ons ruime assortiment niet alleen in de winkel kopen, wij hebben ook een zeer uitgebreide webshop. Zo bestelt u gemakkelijk de wijn van uw keuze gewoon vanuit uw luie stoel. Doet u dat vandaag nog? Dan ontvangt u uw bestelling doorgaans morgen al!

Zuid-Afrikaanse wijn van hoge kwaliteit

Zuid-Afrikaanse wijnen zijn over de hele wereld zeer geliefd. Dat heeft alles te maken met de hoge kwaliteit van de wijn. Door het ideale milde Middellandse-Zeeklimaat ontwikkelen de druiven zich goed en gelijkmatig. Veelal het grootste deel van de druivenrassen is wit en wordt daarom gebruikt voor de productie van witte wijn, maar er zijn ook genoeg blauwe druiven voor heerlijke rode wijnen. Of u nu op zoek bent naar een fijne Chardonnay of Sauvignon Blanc of u liever een heerlijk Shiraz of Merlot wilt bestellen: u vindt altijd de juiste Zuid-Afrikaanse wijn.

Welke Zuid-Afrikaanse wijn kunt u kopen bij Wijnhuis Oktober?

Wij selecteren uitsluitend de beste Zuid-Afrikaanse wijn van gerenommeerde wijnhuizen. Zo kunt u onder andere Zuid-Afrikaanse wijn van de volgende wijnhuizen kopen:

· Puik
· Simonsig
· Reneyke
· Hanepoot
· Journey’s End
· Bosman

Welke wijn het beste aansluit bij uw smaak? Dat vindt u in de uitgebreide wijnbeschrijving. Daar staat niet alleen de smaak en geur van de wijn beschreven, maar ook bij welk gerecht u de wijn het beste serveert.

Zuid-Afrikaanse wijn bestellen: voor uzelf of als cadeau

Wilt u Zuid-Afrikaanse wijn online bestellen? Bij Wijnhuis Oktober bieden wij u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons niet alleen de lekkerste Afrikaanse wijn voor uzelf kopen, maar bestelt u ook gemakkelijk een wijnkist, bijvoorbeeld als u het cadeau wilt geven. Wilt u zelfs een cadeaupakket op laten sturen naar een vriend, familielid of collega? Dan geeft u door welke wijn er in het pakket moet worden opgenomen en zorgen wij voor een juiste verpakking en bezorging. Bestelt u 12 flessen of voor meer dan €75,-? Dan bezorgen wij geheel gratis. Vragen? Stel ze via (076) 521 81 25.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen