Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Zuid-Afrikaanse wijn kopen

Ontdek de fijnste Zuid-Afrikaanse wijn door deze te kopen bij Wijnhuis Oktober, dé wijnspecialist uit Breda. Wat is het voordeel van het online bestellen van een goede Zuid-Afrikaanse wijn van Wijnhuis Oktober? U kunt de Zuid-Afrikaanse wijn uit ons ruime assortiment niet alleen in de winkel kopen, maar wij hebben ook een zeer uitgebreide webshop waar u de wijn kunt aanschaffen. Zo bestelt u gemakkelijk de wijn van uw keuze, gewoon vanuit uw luie stoel. Doet u dat vandaag nog? Dan ontvangt u uw bestelling doorgaans morgen al!

Neem contact met ons op

Zuid-Afrikaanse wijn van hoge kwaliteit kopen op een eenvoudige manier

Zuid-Afrikaanse wijnen zijn over de hele wereld zeer geliefd. Dat heeft alles te maken met de hoogwaardige kwaliteit van de wijn. Door het ideale milde klimaat in Zuid-Afrika ontwikkelen de druiven zich goed en gelijkmatig. Het grootste deel van de druivenrassen is wit en wordt daarom gebruikt voor de productie van witte wijn, maar er zijn ook genoeg blauwe druiven voor heerlijke rode wijnen. Of u nu op zoek bent naar een fijne Chardonnay of Sauvignon Blanc of u liever een heerlijk Shiraz of Merlot online wilt bestellen: u vindt altijd een goede Zuid-Afrikaanse wijn die u kunt bestellen in onze wijnwinkel.

Welke Zuid-Afrikaanse wijn kunt u kopen in onze winkel en webshop?

Wij selecteren uitsluitend de beste Zuid-Afrikaanse wijn van gerenommeerde wijnhuizen. Zo kunt u onder andere goede Zuid-Afrikaanse wijn van de volgende wijnhuizen kopen in onze winkel, of deze eenvoudig online bestellen:

  • Puik
  • Simonsig
  • Reneyke
  • Hanepoot
  • Journey’s End
  • Bosman

Welke wijn het beste aansluit bij uw smaak? Dat vindt u in de uitgebreide wijnbeschrijving van onze wijnen. Daar staat niet alleen de smaak en geur van de wijn beschreven, maar ook bij welk gerecht u de wijn het beste serveert.

Bestel Zuid-Afrikaanse wijn voor uzelf of als cadeau

Wilt u een goede Zuid-Afrikaanse wijn online bestellen? Bij Wijnhuis Oktober bieden wij u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons niet alleen de lekkerste Afrikaanse wijn voor uzelf kopen, maar bestelt u ook gemakkelijk een wijnkist, bijvoorbeeld als u het cadeau wilt geven. Wilt u zelfs een cadeaupakket op laten sturen naar een vriend, familielid of collega? Dan geeft u door welke wijn er in het pakket moet worden opgenomen en zorgen wij voor een juiste verpakking en bezorging. Bestelt u twaalf flessen of voor meer dan €75,-? Dan bezorgen wij geheel gratis. Heeft u vragen voordat u een goede Zuid-Afrikaanse wijn gaat kopen? Stel ze via (076) 521 81 25.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen