Armand-de-Brignac-Brut-Gold

De cuvées van Armand de Brignac worden gecreëerd door de familie Cattier, inmiddels de 13e generatie champagne-telers met vader Jean-Jacques en zijn zoon Alexandre. De familie heeft al sinds 1763 wijngaarden bezeten en gecultiveerd. Gebruikmakend van ruim 250 jaar ervaring in de Champagne-regio hebben de Cattiers de prestige champagnes van Armand de Brignac geïntroduceerd met het doel om de beste kwaliteit champagne te maken en bestaande conventies te doorbreken.

Iedere Armand de Brignac cuvée is een blend van een drietal vintages, een signatuur van het merk. Deze aanpak resulteert in een champagne met meer gelaagdheid en complexiteit, rijkheid en aromatische nuances vergeleken met een wijn van één enkel oogstjaar. Het unieke karakter van Armand de Brignac wordt verder versterkt met de dosage, gemaakt van de beste stille wijnen van eerdere oogstjaren die een jaar gerijpt hebben in Franse eikenhouten vaten. Dit geeft de champagnes van Armand de Brignac een subtiel getoast karakter.

De iconische flessen van het Maison worden voorzien van een unieke metallic coating en per stuk met de hand afgewerkt; gepolijst, voorzien van vier Franse tinnen labels en verpakt in een beschermende velvet bottle bag.

Champagne Armand de Brignac Gold in Giftbox

€ 385,00

Specificaties

Regio Champagne, Frankrijk

Champagne Armand de Brignac Gold in Giftbox als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Logo Armand de Brignac

Gerelateerde producten

Menu