Vintage port bestellen

Bij Wijnhuis Oktober kunt u de meest bijzondere soorten vintage port bestellen. Ieder jaar komen veel porthuizen met een bijzondere portsoort, die in veel gevallen ook verkrijgbaar is bij Wijnhuis Oktober. Geheel volgens de traditie zijn veel porthuizen (waar onder Croft en Taylor’s) op Saint Georges Day (23 april) ook dit jaar weer naar buiten getreden met de verklaring van een nieuwe Classic Vintage. Deze portsoorten zijn niet alleen zeer exclusief, maar ook nog eens van buitengewone kwaliteit.

Een vintage port van écht hoge kwaliteit bestellen
Hoofd-wijnmaker David Guimaraens van Taylor's komt superlatieven tekort voor de opmerkelijke kwaliteit en potentie van vintage port. Guimaraens over de Taylor’s Vintage: “The old vineyards at Vargellas produced truly magnificent results. The beautifully ripened grapes have produced dense, firmly structured wines, quite reserved at this early stage but with impressive depth and reserves of aroma.” U leest het, zelfs de echte kenners vinden de port van Taylor’s Vintage van hoge kwaliteit, wat een goede reden is om de port te bestellen in de winkel van Wijnhuis Oktober in Breda, of in onze webshop.


Ontdek deze bijzondere portwijnen
Mede door toedoen van die exceptionele kwaliteit kondigden zowel Taylor’s als Croft aan dat ze hebben besloten om een extra Vintage uit te brengen. Dit is de achtste uitgave van de Quinta De Vargellas Vinha Velha, en bij Croft is voor de allereerste keer een speciale Vintage uitgebracht onder de naam Serikos. Deze is vervaardigd met druiven van de soort Quinta da Roêda, beroemd vanwege zijn imponerend oude stokken. Beide zeldzame wijnen zijn mede hierdoor in korte tijd echte collectorsitems geworden. Hierdoor zijn deze port-soorten regelmatig onderdeel van ons wijnabonnement. Natuurlijk kunt u iedere vintage port ook los bestellen.


Bestel deze collectorsitems snel en eenvoudig
Wilt u ook zo’n bijzondere vintage port kunnen bestellen? Dan kunt u terecht in de webshop en de winkel van Wijnhuis Oktober in Breda. Hier vindt u behalve andere rode wijnen ook heerlijke portsoorten, zowel vintage als jongere soorten port. Deze zijn ideaal op toe te voegen aan het aanbod tijdens een wijnproeverij aan huis. Ook vergelijkbare wijnen zoals Madeira zijn bij ons volop verkrijgbaar. Kom langs in onze winkel of webshop of neem contact met ons op via (076) 521 81 25 voor meer informatie of advies.

44 resultaten
Menu