Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Wijnabonnement

Een wijnabonnement van hét wijnhuis van Noord-Brabant

Wilt u altijd voordelig genieten van een verrassende selectie wijnen, dan kiest u voor het Wijnhuis Oktober Wijnabonnement. Wij selecteren de wijnen voor het pakket persoonlijk en kiezen voor verrassende, spannende of onbekende wijnen met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Het uitgangspunt? Veel wijnplezier en onverwachte keuzes. De uitstekende kwaliteit en redelijke prijzen leiden vaak tot verbazing bij het proeven!

Kies uw abonnement

Aantal flessen
U kiest zelf voor de abonnementsvorm. Prijzen inclusief thuisbezorging en bij alle wijnen ontvangt u een wijnbeschrijving.

Klein: 3 flessen €34,50
Middel: 6 flessen€57,50
Groot: 12 flessen
€99,50

Frequentie
U kiest voor een frequentie; maandelijks of per kwartaal.
Kiest u per kwartaal? U ontvangt een abonnement in maart, juni, september en december.

Wat houdt het wijnabonnement in?

Naast het vaste prijsvoordeel van ongeveer 15 tot 20%, alle interessante bijgevoegde informatie en extra's, heeft het wijnabonnement als voordeel dat u thuis in Noord-Brabant in alle rust de wijnen kunt proeven om daarna tot een bewuste aankoop over te gaan. Verder omvat het Wijnabonnement van dé specialist uit Noord-Brabant het volgende:

· Deze wijnpakketten per kwartaal ontvangt u in maart, juni, september en december
· Uiteraard worden de wijnen afgestemd op het seizoen
· Bij iedere wijn krijgt u een uitgebreide wijnbeschrijving
· U verplicht zich voor tenminste een jaar (dat is viermaal een wijnabonnement)

Op nabestellingen ontvangt u 5% korting op de winkelprijs. De wijnen die u per kwartaal ontvangt hebben een gemiddelde winkelwaarde van € 120,-. U ontvangt van ons elk kwartaal een factuur voor het bedrag van € 99,50. U krijgt dus een aanzienlijke korting per 12 flessen.

100% kwaliteitsgarantie

Als een geleverde wijn in uw wijnabonnement niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, dan is ruilen of teruggave altijd mogelijk! Onvoorwaardelijke garantie van kwaliteit, oorsprong en houdbaarheid is vanzelfsprekend. Wij geven u dus 100% kwaliteitsgarantie!

Geef een wijnabonnement cadeau aan iemand in Noord-Brabant

Het Wijnabonnement van dé specialist uit Noord-Brabant is uiteraard ook een origineel cadeau. Dus wilt u iemand op een bijzondere manier verrassen, dan geeft u een Wijnabonnement cadeau. Mocht u zelf verder nog suggesties, vragen of opmerkingen hebben dan vernemen wij dit graag. Heeft u interesse? Meld u dan direct aan door te mailen naar info@wijnhuis-oktober.nl of bel voor meer informatie naar (076) 521 81 25. Veel proefplezier!

Inschrijven Wijnabonnement

Uw gegevens

5000 tekens resterend

Verzendadres

Factuurgegevens

Sticker Abbo Definitief_Tekengebied 1 kopie
Sluiten menu
Sluiten menu

Wijn proeven