Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Wijnabonnement

Het Wijnhuis Oktober Wijnabonnement

Wilt u altijd voordelig genieten van een verrassende selectie wijnen zonder dat u zich druk hoeft te maken over de keuze, dan kiest u voor het Wijnhuis Oktober Wijnabonnement. Wij selecteren de wijnen voor het pakket persoonlijk en kiezen dan voor verrassende, spannende of onbekende wijnen met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Het uitgangspunt? Veel wijnplezier en onverwachte keuzes. De uitstekende kwaliteit en redelijke prijzen leiden vaak tot verbazing bij het proeven!

Wat houdt het Wijnabonnement in?

Naast het vaste prijsvoordeel van ongeveer 15 tot 20%, alle interessante bijgevoegde informatie en extra's, heeft het Wijnabonnement als voordeel dat u thuis in alle rust de wijnen kunt proeven om daarna tot een bewuste aankoop over te gaan. Verder omvat het Wijnabonnement het volgende:

· U ontvangt 1x per kwartaal een doos met daarin 6x2 wijnen
· Deze wijnpakketten ontvangt u in maart, juni, september en december
· Uiteraard worden de wijnen afgestemd op het seizoen
· Bij iedere wijn krijgt u een uitgebreide wijnbeschrijving
· U verplicht zich voor tenminste 1 jaar (= 4x een Wijnabonnement)

Op nabestellingen ontvangt u 5% korting op de winkelprijs. De wijnen die u per kwartaal ontvangt hebben een gemiddelde winkelwaarde van € 120,-. U ontvangt van ons elk kwartaal een factuur voor het bedrag van € 92,50. U krijgt dus een aanzienlijke korting per 12 flessen.

100% kwaliteitsgarantie

Als een geleverde wijn niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, dan is ruilen of teruggave altijd mogelijk! Onvoorwaardelijke garantie van kwaliteit, oorsprong en houdbaarheid is vanzelfsprekend. Wij geven u dus 100% kwaliteitsgarantie!

Geef een Wijnabonnement cadeau

Het wijnabonnement is uiteraard ook een origineel cadeau. Dus wilt u iemand op een bijzondere manier verrassen, dan geeft u een wijnabonnement cadeau. Mocht u zelf verder nog suggesties, vragen of opmerkingen hebben dan vernemen wij dit graag. Wanneer u het Wijnabonnement thuisgestuurd wilt krijgen of u het als cadeau aan iemand wilt sturen, zijn wij genoodzaakt een kleine bijdrage in de verzendkosten door te berekenen. Heeft u interesse? Meld u dan direct aan door te mailen naar info@wijnhuis-oktober.nl of bel voor meer informatie naar (076) 521 81 25. Veel proefplezier!

doos_wijnabonnement_web
Sluiten menu
Sluiten menu

Wijn proeven