Wijnabonnement

Een wijnabonnement van hét wijnhuis van Noord-Brabant

Wilt u altijd voordelig genieten van een verrassende selectie wijnen, dan kiest u voor het Wijnhuis Oktober wijnabonnement, want wij zijn dé specialist in Breda, Noord-Brabant. Wij selecteren de wijnen voor het pakket persoonlijk en kiezen dan voor verrassende, spannende of onbekende wijnen met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Het uitgangspunt? Veel wijnplezier en onverwachte keuzes. De uitstekende kwaliteit en redelijke prijzen leiden vaak tot verbazing bij het proeven! Een wijnabonnement afsluiten is heel eenvoudig en wordt geheel verzorgd thuisbezorgd. Of u nu in Amsterdam, Rotterdam of Breda woont: wij voorzien u van een verrassend wijnabonnement.

Kies uw abonnement

Aantal flessen
U kiest zelf voor de abonnementsvorm. Prijzen inclusief thuisbezorging en bij alle wijnen ontvangt u een wijnbeschrijving.

Klein: 3 flessen €34,50
Middel: 6 flessen€57,50
Groot: 12 flessen
€99,50

Frequentie
U kiest voor een frequentie; maandelijks of per kwartaal.
Kiest u per kwartaal? U ontvangt een abonnement in maart, juni, september en december.

Wat houdt het wijnabonnement in?

Het wijnabonnement dat u van ons krijgt thuisbezorgd is ieder kwartaal anders. Zo proberen wij u keer op keer te verrassen met nieuwe wijnen. Naast het vaste prijsvoordeel van ongeveer 15 tot 20%, alle interessante bijgevoegde informatie en extra's, heeft het wijnabonnement als voordeel dat u thuis in alle rust de wijnen kunt proeven om daarna tot een bewuste aankoop over te gaan. Verder omvat het wijnabonnement van dé specialist uit Noord-Brabant het volgende:

  • U ontvangt 1x per kwartaal een doos met daarin zes maal twee wijnen
  • Deze wijnpakketten ontvangt u in maart, juni, september en december
  • Uiteraard worden de wijnen afgestemd op het seizoen
  • Bij iedere wijn krijgt u een uitgebreide wijnbeschrijving
  • U verplicht zich voor tenminste een jaar (dat is viermaal een wijnabonnement)

Op nabestellingen ontvangt u 5% korting op de winkelprijs. De wijnen die u per kwartaal ontvangt hebben een gemiddelde winkelwaarde van € 120,-. U ontvangt van ons elk kwartaal een factuur voor het bedrag van € 92,50. U krijgt dus een aanzienlijke korting per 12 flessen. Dit is de ideale manier om frequent een wijnproeverij op locatie te realiseren.

100% kwaliteitsgarantie

Als een geleverde wijn in uw wijnabonnement niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, dan is ruilen of teruggave altijd mogelijk! Onvoorwaardelijke garantie van kwaliteit, oorsprong en houdbaarheid is vanzelfsprekend. Wij geven u dus 100% kwaliteitsgarantie!

Geef een wijnabonnement cadeau aan iemand in Noord-Brabant

Het wijnabonnement van onze wijnhandel is uiteraard ook een origineel cadeau. Dus wilt u iemand op een bijzondere manier verrassen, dan geeft u een wijnabonnement cadeau. Wij zorgen er vervolgens voor dat het wijnabonnement veilig wordt thuisbezorgd. Mocht u zelf verder nog suggesties, vragen of opmerkingen hebben dan vernemen wij dit graag. Wanneer u het wijnabonnement thuisbezorgd wilt krijgen of u het als cadeau aan iemand wilt sturen, zijn wij genoodzaakt een kleine bijdrage in de verzendkosten door te berekenen. Heeft u interesse in een wijnabonnement dat thuisbezorgd wordt of een wijnproeverij? Meld u dan direct aan door te mailen naar info@wijnhuis-oktober.nl of bel voor meer informatie naar (076) 521 81 25. Veel proefplezier!

Inschrijven Wijnabonnement

Uw gegevens

4500 tekens resterend

Verzendadres

Adres

Factuurgegevens

Adres
Sticker Abbo Definitief_Tekengebied 1 kopie
Menu