Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Wijn cadeau bezorgen

Wilt u wijn als cadeau laten bezorgen?

Wanneer u het liefst wijn vanuit huis bestelt, bijvoorbeeld als cadeau, en deze wilt laten bezorgen, dan is het handig te kiezen voor een webshop met bezorgservice. Wijnhuis Oktober staat dan graag voor u klaar! Bij ons profiteert u echter niet alleen van een uitstekende bezorgservice, maar ook van een zeer ruim assortiment wijnen uit diverse wijnlanden. Zo weet u zeker dat er een wijn tussen zit die helemaal bij uw wensen en eisen aansluit. Op deze manier kunt u ook eenvoudig een lekkere wijn als cadeau laten bezorgen, en dat kan ook eenvoudig online.

Welke wijn gaat u laten bezorgen?

Heeft u al een keuze gemaakt? Het prettige aan onze webshop is dat u gemakkelijk achterhaalt welke wijn het beste bij u past. Wij geven namelijk bij iedere wijn een uitgebreide beschrijving, zelfs bij welk eten u de wijn het beste serveert. Of u nu zin heeft in een frisse witte wijn, een bloemige rosé of een volle rode wijn: wij hebben het allemaal. En een ander voordeel: u kunt de wijn eenvoudig online laten bezorgen.

Hoe gaat het bestellen via Wijnhuis Oktober in zijn werk?

Een online bestelling plaatsen en de wijn bijvoorbeeld als cadeau laten bezorgen, is zeer gemakkelijk. U plaatst het gewenste product in uw winkelwagentje, vult uw gegevens in en rekent af via iDEAL, PayPayl, Bancontact of een van de andere veilige betaalmogelijkheden. Direct nadat wij uw betaling ontvangen, verzenden wij uw bestelling. Daarom ontvangt u uw bestelling meestal de volgende dag al! Bestelt u minimaal 12 flessen of voor meer dan €75,-? Dan bezorgen wij de wijn geheel gratis, bijvoorbeeld als cadeau. Dit kan een Italiaanse wijn zijn, maar ook bijvoorbeeld een Zuid-Afrikaanse of Spaanse wijn.

Verras een vriend of familielid met een prachtige fles wijn in een mooie verpakking

Wilt u een vriend of familielid verrassen? Dan kunt u er ook voor kiezen een fles wijn bij hem of haar te laten bezorgen, en deze kunt u eenvoudig online bestellen. U vertelt welke fles u verzonden wilt hebben, wij zorgen voor een mooie verpakking en een wijnbeschrijving. Uiteraard voegen wij ook uw persoonlijke wens toe. Lijkt u dat wat? Neem via (076) 521 81 25 contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen