Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Wijn cadeau bezorgen

Wijn cadeau bezorgen

Wijn als cadeau laten bezorgen? Omdat een van uw vrienden of familieleden jarig is? Omdat iemand zijn of haar jubileum viert? Of omdat u iemand eens flink in het zonnetje wilt zetten? Dan is dat een zeer origineel, leuk en verrassend idee. Uiteraard wilt u dan alleen in zee gaan met een specialist op het gebied van wijn, die het cadeau ook nog eens zeer snel kan bezorgen op het door u gewenste adres. Wijnhuis Oktober staat graag voor u klaar.

Wijn cadeau laten bezorgen: stel uw eigen pakket samen

Bij Wijnhuis Oktober voeren wij een zeer ruim assortiment. Dat betekent dat u kiest voor diverse soorten wijnen uit diverse wijnstreken van over de hele wereld. Kies bijvoorbeeld voor:

· Witte wijn, rosé of rode wijn
· Mousserende wijn
· Champagne
· Port

Geeft u wijn cadeau, dan stelt u gemakkelijk zelf een pakket samen. U geeft aan ons door welke wijnen u graag in het pakket opgenomen ziet, dan zorgen wij ervoor dat ze netjes worden verpakt, voegen we een wijnbeschrijving toe en uiteraard ook uw wens aan de ontvanger.

Uw pakket verzonden in Nederland en daarbuiten

Wij verzenden uw pakket binnen heel Nederland. Uw wijn cadeau in het buitenland laten bezorgen? Dat is ook mogelijk, wij bezorgen over (bijna) de hele wereld. Meer weten? Neem voor meer informatie contact met ons op via (076) 521 81 25.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen