Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Wijnleverancier horeca

"Wijn kopen is een zaak vertrouwen"

Wij verdienen graag uw vertrouwen als partner in wijn met onze complete horecaservice. Wij bieden een breed assortiment met de nadruk op prijs/kwaliteit-verhouding. Door middel van eigen import kunnen wij scherpe tarieven hanteren en denken graag mee om de wijnkaart toe te spitsen op uw doelgroep zodat u een optimale wijnbeleving aan kunt bieden.

Divers assortiment | Scherpe horecatarieven | Wijnkaart samenstellen | Wijn/spijs-advies | Trainingen personeel | Altijd snel geleverd

DIVERSITEIT PRIJS/KWALITEITKNOWHOW & SERVICE
Wij voeren een breed assortiment met passende wijnen uit alle windstreken, ongeacht het horecaconcept! De prijs/kwaliteit-verhouding is leidend bij onze wijnselectie en in iedere prijsklasse bieden wij wijnen van uitzonderlijke kwaliteit. Altijd scherp geprijsd!Wij hebben generaties aan wijnervaring en helpen graag met het samenstellen van de wijnkaart en de training van uw personeel.

Wijnkaart samenstellen

Het samenstellen van een wijnkaart, passend bij de juiste doelgroep, is niet altijd makkelijk. Of een wijn goed verkoopt zal afhangen van de stijl, prijsklasse, kwaliteit en het verhaal dat erbij verteld wordt. Wij helpen u graag met het samenstellen van de meest optimale wijnkaart die zorgt voor de juiste marge en volumes.

  • Niet direct het gewenste resultaat? Dan zoeken we gewoon door naar wat werkt voor uw horecagelegenheid!
  • Wijn/spijs-tips zijn leuke toevoegingen aan het menu en helpen de omzet verhogen, ook hier helpen wij u graag mee!

Training personeel

Het samenstellen van de wijnkaart is slechts één kant van de medaille. Wijnbeleving valt of staat bij het matchen van de juiste wijn bij de juiste gast én het juiste moment. Wij helpen u graag bij het bieden van de optimale wijnbeleving door trainingen te geven aan uw personeelsbestand.

  • Geen ellenlange verhalen waar de gemiddelde werknemer niks van onthoudt, maar praktische handvaten zodat uw personeel de wijnkaart doelgericht en efficiënt kan vertegenwoordigen.

Altijd snel geleverd

Omdat wij het belangrijk vinden dat u geen nee hoeft te verkopen zorgen wij altijd voor een snelle levering. Bij voorkeur spreken wij een vast bestel-/levermoment af zodat we samen een passend, efficiënt bestelritme vinden. Druk weekend en u bent onverhoopt door de voorraad heen? Geen zorgen, wij zorgen dat deze z.s.m. wordt aangevuld!

Scherpe tarieven

Wij beseffen ons dat, met name in de horeca, de juiste wijn ook de juiste prijs moet hebben. Wij steken veel tijd in de selectie van een uitgekiend assortiment met de allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding. Onze eigen import stelt ons in staat zeer scherpe tarieven aan te bieden en met onze speciale horecaprijzen weet u altijd de juiste marge te behalen.

Afspraak maken?

Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden in een kennismakingsgesprek. U mailt naar info@wijnhuis-oktober.nl of belt met 076-5218125 voor een afspraak of eventuele vragen.

Sluiten menu
Sluiten menu

Over ons