Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

Relatiegeschenken & wijncadeaus

Ook zakelijk zijn wij graag uw partner in wijn!

Wilt u uw relaties verrassen of bedanken met een relatiegeschenk in de vorm van wijn?
Met een breed en gevarieerd assortiment aan relatiegeschenken, ondersteund door generaties aan kennis op het gebied van wijn, helpen we u graag de juiste keuze te maken! Wij lichten graag toe welke mogelijkheden wij aanbieden.

Bekijk hier meer voorbeelden

Verpakking & personalisatie van een relatiegeschenk met wijn

Natuurlijk weten wij hoe belangrijk de uitstraling is! We denken daarom graag mee in de manier van verpakken, zodat het wijnrelatiegeschenk er prachtig uitziet. We bieden een aantal standaard opties maar heeft u een ander idee dan gaan we daarover graag in gesprek. Zo streven wij ernaar om unieke relatiegeschenken met wijn te realiseren.

WIJNKIST MET HOUTWOLGESCHENKDOOSOVERIGE OPTIES
1, 2, 3, 4, 5 of 6 flessen
*Inclusief wijnbeschrijving
1, 2, 3 of 4 flessen
*Inclusief wijnbeschrijving
Cellofaanfolie met strik | Cadeaupapier
*Inclusief wijnbeschrijving
Deksels met logo te bedrukken

Het is ook mogelijke andere producten, zoals bijvoorbeeld kaas en chocolade toe te voegen aan uw relatiegeschenk naar wijn. Wij werken hiervoor uitsluitend samen met kwaliteitsleveranciers en regelen dit graag voor u. Op deze manier laat u een uniek wijncadeau bezorgen.

Proeverij wijnselectie

Met een gepersonaliseerde wijnproeverij, waarbij we u uiteraard ons advies geven, bent u verzekerd van het perfecte relatiegeschenk. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze winkel of proeflokaal.

Een wijnbeleving cadeau geven

Vind u het leuk een relatiegeschenk te geven waarbij collega's of klanten zelf aan de slag gaan met een proeverij waar verschillende wijnen aanbod komen? Denk dan ook eens aan onze compleet verzorgde proefpakketten!

  • Thuisproeverij geschenkkist: volledige thuisproeverij zodat de ontvanger op eigen initiatief een begeleidde proeverij kan ervaren (inclusief proefinstructies, proeflijsten en wijnbeschrijvingen).
  • Wijn-en spijsgeschenkkist: mooie dinerwijnen met bijpassende recepten voor de ultieme wijn-spijs ervaring én een avondje gezellig koken!

Een cadeaubon geven

Vind u het lastig een wijn uit te kiezen óf laat u de keuze liever bij de ontvanger? Kies dan voor onze Wijnhuis Oktober cadeaubon. Het bedrag bepaald u zelf, wij pakken het feestelijk voor u in! Zo kunt u toch een relatiegeschenk geven aan die ene persoon die dol is op wijn.

Laat uw geschenk bezorgen of individueel verzenden

Wij leveren de door u gekozen relatiegeschenken met wijn kosteloos op één adres. Indien u graag ziet dat een wijnrelatiegeschenk individueel verzonden wordt naar de ontvangen, regelen wij dit uiteraard ook voor een meerprijs. De pakketten met wijnrelatiegeschenken worden altijd verzekerd verzonden in een milieubewuste verpakking. De exacte prijzen hiervoor hangen af van het pakketformaat en de oplage. Uiteraard nemen we dit keurig mee in een offerte op maat. Vraag dan vrijblijvend een offerte op via onderstaand formulier of neem contact met ons op via (076) 521 81 25. We kijken alvast uit naar een volgende (potentiële) leuke opdracht!

Offerte opvragen

Algemeen

5000 tekens resterend

Factuurgegevens

Sluiten menu