Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Thuisproeverij Breda

Geniet van een wijnproeverij bij u thuis in Breda

Waarom is een wijnproeverij bij u in Breda zo’n goed idee? De Thuisproeverij van Wijnhuis Oktober is dé perfecte manier om een gezellige avond met familie of vrienden door te brengen. Ongedwongen en informeel, maar toch leuk en speciaal. Bij Wijnhuis Oktober ontvangt u een wijnproeverij thuispakket, ‘De Thuisproefdoos’. Dit is een pakket voor een heerlijke wijnproeverij thuis met complete ‘begeleide’ proeverij, zonder dat u een vreemd persoon uw huiskamer binnenhaalt. Alle informatie zit namelijk in het pakket dat u krijgt wanneer u een thuispakket voor uw wijnproeverij bij u thuis in Breda bestelt.

BEKIJK HIER ALLE OPTIES

Varianten

Premium Streekproeverij - €49,50
Gericht het gebied verkennen met drie verschillende wijnen die typerend zijn voor de streek.

Premium Landproeverij - €69,50
Gericht het wijnland verkennen met vier wijnen uit verschillende streken die typerend zijn voor het land.

Landproeverij Plus - €89,50
Gericht het wijnland verkennen met vijf wijnen uit verschillende streken die typerend zijn voor het land, waarvan 1 bubbel en 1 dessertwijn.

DSC_0384-2

Een wijnproeverij in Breda: een idee voor een vrijgezellenfeest of een leuke avond met vrienden

Organiseert u binnenkort een vrijgezellenfeest? Wilt u met vrienden een leuke avond beleven? Of heeft u iets te vieren en wilt u dat op een bijzondere manier doen? Een wijnproeverij bij u thuis in Breda of elders is leuk én origineel. U pakt uit het wijnpakket steeds een lekkere fles wijn kunt pakken, als een cadeautje. Kiest u voor De Thuisproeverij van Wijnhuis Oktober, dan weet u ook nog eens zeker dat u een complete proefavond ontvangt.

Meer informatie? Neem direct contact met ons op

Wij verzenden het wijnproeverij thuispakket door heel Nederland voor slechts €7,50. Wilt u dat ook eens meemaken? Bestel dan direct! Eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via (076) 521 81 25.

Sluiten menu
Sluiten menu

Wijn proeven