Thuisproeverij Breda

Geniet van een wijnproeverij bij u thuis in Breda

Waarom is een wijnproeverij bij u in Breda zo’n goed idee? De thuisproeverij van Wijnhuis Oktober is dé perfecte manier om een gezellige avond met familie of vrienden door te brengen. Ongedwongen en informeel, maar toch leuk en speciaal. Bij Wijnhuis Oktober ontvangt u een wijnproeverij thuispakket, ‘De Thuisproefdoos’. Dit is een pakket voor een heerlijke wijnproeverij thuis met complete ‘begeleide’ proeverij, zonder dat u een vreemd persoon uw huiskamer binnenhaalt. Alle informatie zit namelijk in het pakket dat u krijgt wanneer u een thuispakket voor uw wijnproeverij voor thuis bestelt.

Een wijnproeverij in diverse varianten

In ons aanbod vindt u diverse soorten thuisproeverijen terug met wijnen uit verschillende landen. Denk hierbij aan:

Premium Streekproeverij - €49,50
Gericht het gebied verkennen met drie verschillende wijnen die typerend zijn voor de streek.

Premium Landproeverij - €69,50
Gericht het wijnland verkennen met vier wijnen uit verschillende streken die typerend zijn voor het land.

Landproeverij Plus - €89,50
Gericht het wijnland verkennen met vijf wijnen uit verschillende streken die typerend zijn voor het land, waarvan 1 bubbel en 1 dessertwijn.

DSC_0384-2

U organiseert een gezellige thuisproeverij met onze wijn

Organiseert u binnenkort een vrijgezellenfeest? Wilt u met vrienden een leuke avond beleven? Of heeft u iets te vieren en wilt u dat op een bijzondere manier doen? Een thuisproeverij met diverse soorten wijn is leuk én origineel. U pakt steeds een nieuwe, lekkere fles wijn uit het pakket en leest de bijgevoegde omschrijven. De meegeleverde wijn is ideaal als cadeau. Kiest u voor De Thuisproeverij van Wijnhuis Oktober, dan weet u ook nog eens zeker dat u een complete proefavond ontvangt. Wilt u vaker een thuisproeverij met nieuwe wijn houden? Dan is ons wijnabonnement zeker iets voor u!

Bestel het gewenste pakket!

Heeft u binnenkort een leuke gelegenheid en wilt u hiervoor een thuisproeverij met wijn realiseren? Dan hebben wij de oplossing voor u! Wij verzenden het wijnproeverij thuispakket door heel Nederland voor slechts €7,50. Wilt u dat ook eens meemaken? Bestel dan direct bij onze wijnhandel! Heeft u vragen over de wijn in een thuisproeverij of wilt u een wijnproeverij voor bedrijven realiseren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via (076) 521 81 25.

Menu