Madeira wijn kopen

Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan Madeira en wilt u de wijn die u daar proefde in een veilige, Nederlandse winkel en webshop kopen? Of bent u benieuwd naar de wijn die daar vandaan komt en wilt u die gewoon eens proberen? Kies dan voor Wijnhuis Oktober. Wij zijn dé wijnspecialist in Breda en omstreken en bij ons vindt u dan ook een zeer ruim assortiment. Volle rode wijn? Fruitige rosé? Of frisse witte wijn? Bij ons vindt u het allemaal.

Waarom Madeira wijn kopen?

Wat maakt wijn uit Madeira het waard om te kopen? De wijnen vormen zich door rijping met warmte en zuurstof. Ze kenmerken zich door hun mooie fris-zure, zacht-zoete balans. De smaak is verder volledig afhankelijk van de druif, rijpingstijd en het wijnhuis. Madeira wijn kan eindeloos lang bewaard worden, de mooiste Madeira wijn is vaak zelfs tien jaar of ouder. Dit maakt dat het kopen van een Madeira wijn een goede zet is voor bij een wijnproeverij!

Ruime keuze uit Portugese wijnen

Laat u verrassen door ons ruime assortiment aan Portugese wijnen en bestel gemakkelijk de wijn die het beste bij uw smaak aansluit. Hoe? Bij elke wijn geven wij een uitgebreide beschrijving, waardoor u een goede inschatting maakt van de smaak, maar ook van het gerecht waarbij u de wijn het beste serveert. Madeira wijn is daarnaast zeer geschikt als wijncadeau te laten bezorgen aan die ene vriend(in), familielid of collega.

Bestel direct online en ontvang uw bestelling morgen!

Wilt u Madeira wijn of een van onze andere wijnen kopen? Kiest u voor Wijnhuis Oktober en plaatst u uw bestelling vandaag nog, dan ontvangt u uw bestelling in de meeste gevallen morgen al. Heeft u vragen? Aarzel niet contact met ons op te nemen via (076) 521 81 25. Wij beantwoorden ze graag.

Menu