Baigur Gin

Deze gin is een ode aan enkele van de beste botanische producten die Vietnam te bieden heeft ... zwarte kardemom uit de dichte jungle in het meest noordelijke deel van Vietnam, de zeldzame Buddha's Hand-citrusvrucht die wordt verbouwd in de hoofdstad Hanoi, Saigon Cinnamon uit de Annamite-bergketens in de centrale hooglanden en lotusbloem uit de Mekong Delta. Samen met Macedonische jeneverbes en 9 andere lokale botanicals maakt dit een opmerkelijke gin. Saigon Baigur werd geïnspireerd tijdens veel van de motorreizen van de oprichters langs de ruige terreinen van Vietnam. Na getuige te zijn geweest van de ongelooflijke diversiteit aan landschappen, culturen, keukens en kruiden in het 2000 kilometer lange land en een passie voor gin, besloten de oprichters iets buitengewoons te bottelen. 2 jaar experimenteren resulteerde in een uitgesproken gin die anders is dan alle andere: Saigon Baigur, 's werelds enige gin met verse gemacereerde Buddhas Hand, met damp doordrenkte lotusbloem en zwarte kardemom.

Saigon Baigur is de eerste premium droge gin die wordt gedistilleerd in Ho Chi Minh-stad. Het is een buitengewoon bijzondere gin met verse boeddha's hand en met damp doordrenkte lotusbloem. 12 onderscheidende lokale plantaardige ingrediënten gecombineerd met 4 klassieke gin-ingrediënten vormen een drankje dat een Vietnamese versie is van de klassieke droge gin.

De unieke combinatie van lokale plantaardige ingrediënten geeft Saigon Baigur een frisse en levendige smaak, geïnspireerd door de stad waarin het wordt gedistilleerd. Een avontuurlijke en opwindende gin

Gin Baigur Premium Dry

€ 45,00

Specificaties

Regio Saigon, Vietnam

Gin Baigur Premium Dry als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu