Teeling_Our-Whisky_Single-Malt_280x8601

Gelegen in het hart van de historische Liberties, tegen de achtergrond van een stad doordrenkt van whiskygeschiedenis, opende de Teeling Whisky Distillery in 2015 haar deuren als de eerste nieuwe distilleerderij in Dublin in meer dan 125 jaar. Ooit de thuisbasis van meer dan 37 distilleerderijen, is Dublin geen onbekende in het ambacht van het maken van whisky en is Teeling er trots op dat ze met de opening van deze distilleerderij de traditie van distilleren terug hebben gebracht naar het hart van het stadscentrum van Dublin.

In de 19e eeuw betekende het zegel van Dublin op de fles kwaliteit en ambacht. Teeling is gevestigd in het historische Liberties-gebied, op korte loopafstand van waar Walter Teeling voor het eerst begon met distilleren in 1782. De opening van de nieuwe Teeling Whisky-distilleerderij heeft de trotse heropleving van de whiskydistillatie teruggebracht naar deze beroemde oude distilleerwijk in Dublin.

Door middel van innovatieve vatrijping en afwerkingstechnieken hebben ze een unieke, bekroonde Teeling Irish Single Malt Whisky gemaakt vol smaak.

Gemaakt met Irish Whiskey's gedistilleerd uit 100% gemoute gerst, gerijpt en afgewerkt in vaten die de invloed geven van vijf wijnvaten (Sherry, Port, Madeira, White Burgundy, Cabernet Sauvignon). Deze Ierse Single Malt Whisky levert een uniek fruit-gedomineerd smaakprofiel dat complex en toch uitgebalanceerd is en vaak wordt omschreven als "een symfonie" van smaak.

Teeling Irish Malt Whiskey

€ 46,95

Specificaties

Regio Ierland

Teeling Irish Malt Whiskey als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu