USA-01

Chardonnay:
De druiven voor deze wijn komen van de Su’skol Estate wijngaard in Napa Valley, in één van de koelste wijngebieden van Napa. De grond van de wijngaard was vroeger een zeebodem. Samen met de opvoeding, een rijping van 10 maanden lang in Frans eiken (waarvan 20% nieuw), zorgt dit voor mooie ronde, rijke smaken van rijpe appel, peer met wat tropische fruittonen.

Cabernet Sauvignon:
De Cabernet Sauvignon blend uit The Hess Collection komt van de eigen wijngaard Allomi, gelegen in het glooiende heuvellandschap van Napa Valley, California. De blend bestaat voor 80% uit Cabernet Sauvignon met 10% Petite Syrah, 7% Malbec en 3% Petit Verdot. Een kwart van de wijn rijpt 18 maanden lang in nieuw Amerikaans eiken. Dit zorgt voor rijpheid, afgeronde tannines en een zacht mondgevoel. Omdat driekwart van de wijn niet in hout rijpt heeft de wijn veel fruitsmaken behouden. Alles is één mooi geheel.

Mooie Cabernet Sauvignon blend uit The Hess Collection van de eigen wijngaard Allomi, gelegen in het glooiende heuvellandschap van Napa Valley, California. De wijn heeft een dieppaarse kleur met geur en smaak van zwarte bessen, vanille en kruiden. Sappige aandronk. De afdronk is lekker lang, eerst wat drogend en dan juist loopt het water in de mond in afwachting van een hapje of een volgende slok.

USA Hess Collection Chardonnay & Cabernet Sauvignon in kist

€ 92,50

Specificaties

Regio Napa Valley, Amerika

USA Hess Collection Chardonnay & Cabernet Sauvignon in kist als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu