Wijnhuis Oktober en PuiCk presenteren samen een voortreffelijk 7-gangen wijnmakersdiner! Anastasia Moroaica
van wijngoed Brugnano neemt je mee in het wijnmakersleven en zal je deze avond laten kennismaken met een aantal bekende en minder bekende inheemse druifsoorten uit Sicilie. Bovendien beantwoord Anastasia met liefde al je vragen. PuiCk verrast je gedurende de avond met hun bijzondere smaken van vis-, vlees- en groentegerechten die passen bij het seizoen en die uiteraard met zorg afgestemd zijn op de wijnen. Dit alles maar met één doel; dé ultieme smaakbeleving creëren.
Voor degenen die PuiCk nog niet kennen is het goed om te weten dat zij werken met een ‘shared-dining’ concept. Je geniet dus samen met jouw gezelschap van spannende combinaties! Omdat we uitgaan van lekker weer staat het diner buiten, in dé gezellige Veenmarktstraat gepland.
Wil je deze avond zeker niet missen? Koop dan snel jouw tickets!
18.00 – Inloop |18.30 Start culinaire wijn-spijsavond
Locatie: PuiCk – Veenmarktstraat 56
Datum: Woensdag 17 september 2025
Tijd: Avondvullend programma 😊
Kosten: € 125,00 p.p. -tickets koop je vanaf vandaag eenvoudig via onze site!
I.v.m. beperkte beschikbaarheid van het aantal couverts en voorbereidingen kun je tot uiterlijk vrijdag 1 september kosteloos annuleren.
Natuurlijk willen we ook weten of we rekening moeten houden met intoleranties en/of allergieën. Geef dit dus zeker aan in het veld ‘opmerkingen’ bij je online-reservering.
Ps. Mocht het weer minder zijn verplaatsen we naar binnen. In dat geval kan het zo zijn dat, gezien de indeling van het restaurant, je aan de bar, zitjes in het raam of met anderen aan een langere tafel binnen komt te zitten. Dit alles maakt PuiCk én deze avond tevens ook uniek!
Met vineuze en culinaire groet,
PuiCk & Wijnhuis Oktober
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Regelmatig organiseren wij wijn/spijs- en wijnmakerdiners!
In samenwerking met bijzondere restaurants uit Breda verzorgen we proeverijen, waarin de combinatie wijn/spijs en/òf de wijnen van één wijnmaker in het bijzonder centraal staan. Vooraf worden de wijnen doorgeproefd met de chef, zodat hij 'naar de wijnen kan koken', waarna op de avond zelf de wijnmaker je meeneemt in zijn verhaal. Hou daarom zeker onze website of Insta in de gaten voor de meest actuele proefagenda. Ook dit najaar staan er weer mooie avonden op de planning!