Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Wijn webshop

Koop uw wijn bij dé online wijnwinkel in Noord-Brabant

Wijnhuis Oktober is dé online wijnwinkel in Noord-Brabant. Waarom? U vindt bij ons een zeer ruim assortiment wijnen van gerenommeerde wijnhuizen uit verschillende wijnlanden. Alle wijnen die wij selecteren, zijn altijd van uitstekende kwaliteit én scherp geprijsd. Bent u liefhebber van een frisse witte wijn? Of juist van bloemige rosé? Of van volle rode wijn? Bij ons vindt u het allemaal. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem vandaag nog een kijkje op de website of breng een bezoekje aan onze winkel aan de Wilhelminastraat 52 in Breda, of natuurlijk de beste online wijnwinkel van Noord-Brabant.

Wijn uit Argentinië of Italië: u vindt het in dé online wijnwinkel van Noord-Brabant

Bij Wijnhuis Oktober bieden wij u wijnen uit meer dan 25 verschillende wijnlanden! Zo raakt u nooit uitgeproefd! De wijn hebben wij netjes gecategoriseerd in dé online wijnwinkel, die ook een fysieke winkel heeft in Breda, Noord-Brabant. Zo filtert u snel per land, maar ook per wijnsoort. U vindt in ons ruime assortiment zelfs heerlijke alcoholvrije wijnen. Snel een wijn vinden die helemaal aansluit bij uw maaltijd, is dan ook geen lastige klus.

Kies voor een wijnabonnement en ontvang per kwartaal heerlijke wijnen

Kiest u voor een wijnabonnement? Dan geniet u nog voordeliger van onze wijnen. U ontvangt eens per kwartaal een doos met daarin zes maal twee verschillende wijnen. Wij selecteren voor u de beste wijnen, waardoor het pakket elke keer weer een leuke verrassing is.

Bestel de beste wijnen in onze online wijnwinkel

Uiteraard is het belangrijk dat het bestellen van wijn in de webshop snel en eenvoudig verloopt. Bij Wijnhuis Oktober plaatst u het gewenste product in uw winkelwagentje, laat u uw gegevens achter en betaalt u via een van de veilige betaalmethoden. De rest doen wij! Zo zorgen wij voor een goede verpakking en een snelle bezorging. Meer weten? Bel naar (076) 521 81 25.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen