Wijn webshop

Wijnhuis Oktober is dé wijn webshop in Breda. Waarom? U vindt bij ons een zeer ruim assortiment wijnen van gerenommeerde wijnhuizen uit verschillende wijnlanden. Alle wijnen die wij selecteren, zijn altijd van uitstekende kwaliteit én scherp geprijsd. Bent u liefhebber van frisse witte wijn? Juist van bloemige rosé? Of van volle rode wijn? Bij ons vindt u het allemaal. Benieuwd naar ons aanbod? Neem vandaag nog een kijkje op de website of breng een bezoekje aan onze winkel aan de Wilhelminastraat 52 in Breda.

Wijn uit Argentinië, Zuid-Afrika of Italië: u vindt het allemaal in de webshop<br>

Bij Wijnhuis Oktober bieden wij u wijnen uit meer dan 25 verschillende wijnlanden! Zo raakt u nooit uitgeproefd! De wijn hebben wij netjes gecategoriseerd in onze webshop. Zo filtert u snel per land, maar ook per wijnsoort. Snel een wijn vinden die helemaal aansluit bij uw wensen en eisen, is dan ook geen ingewikkelde taak.

Kies voor een wijnabonnement en ontvang per kwartaal heerlijke wijnen<br>

Kiest u voor een wijnabonnement? Dan geniet u nog voordeliger van onze wijnen. U ontvangt eens per kwartaal een doos met daarin 6x2 wijnen. Wij maken een keuze, waardoor het pakket elke keer weer een leuke verrassing is.

Gemakkelijk wijn bestellen in de webshop<br>

Uiteraard is het belangrijk dat het bestellen van wijn in de webshop goed en gemakkelijk verloopt. Bij Wijnhuis Oktober plaatst u het gewenste product in uw winkelwagentje, laat u uw gegevens achter en betaalt u via een van de veilige betaalmethoden. De rest doen wij! Zo zorgen wij voor een goede verpakking en een snelle bezorging. Meer weten? Bel naar (076) 521 81 25.

Menu