Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Wijncursus

Het volgen van een wijncursus is altijd een goed idee. Bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest, op het jaarlijkse uitje met familie, vrienden of collega’s of samen met al uw teamgenoten uit het voetbal- of volleybalteam. Woont u ook nog eens in Breda en zoekt u een plek in de buurt om een wijncursus te volgen? Dan bent u bij Wijnhuis Oktober op de juiste plek. Wij zijn niet alleen dé wijnleverancier, maar organiseren ook regelmatig proeverijen, cursussen en andere evenementen.

WijncursusHoe ziet een wijncursus eruit bij Wijnhuis Oktober?

In samenwerking met Wijnlokaal Breda en MijnWijncursus verzorgen wij iedere week 4 tot 6 cursussen. Tijdens de cursus leert u uw eigen smaak ontdekken. Want wat u het lekkerste vindt, is uiteraard het allerbelangrijkste. Een wijncursus bij Wijnhuis Oktober in Breda houdt in dat u van alles leert over wijn, maar vooral dat u geniet van een avond vol wijnplezier.

Bestel de lekkerste wijnen gewoon online

Heeft u tijdens de wijncursus in Breda een heerlijke wijn geproefd? Dan bestelt u deze vervolgens gemakkelijk in de online shop van Wijnhuis Oktober. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit volle rode wijnen, frisse witte wijnen en fruitige rosé. Het enige wat u hoeft te doen is de wijn van uw keuze selecteren, deze in uw winkelwagentje plaatsen en afrekenen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt thuisbezorgd.

Bekijk de agenda voor de mogelijkheden of bel voor meer informatie

Direct inschrijven? Dat kan gewoon online via onze agenda. Wilt u eerst wat meer informatie ontvangen over de wijncursus in Breda? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor grote of kleinere groepen? Bel dan naar (076) 521 81 25 en spreek direct met een van onze medewerkers.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen