Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Clay Creek

Clay Creek, een van de pronkstukken van Wijnhuis Oktober, is een uitstekende keuze voor wijnliefhebbers. Deze wijn, afkomstig uit de vruchtbare wijngebieden van Californië, staat bekend om zijn kwaliteit en verfijning. Clay Creek biedt een scala aan wijnen die elke kenner zal bekoren. Bij Wijnhuis Oktober begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van Clay Creek en zijn trots dit merk in ons assortiment te hebben.

Bekijk onze Clay Creek collectie

De diversiteit van Clay Creek wijnen

Clay Creek staat vooral bekend om zijn voortreffelijke chardonnay, die een favoriet is onder wijnkenners. Naast de chardonnay biedt Clay Creek ook andere variëteiten aan, zoals de robuuste Clay Creek Old Zinfandel Lodi. Deze diversiteit maakt Clay Creek vergelijkbaar met wijnen als Bogle-chardonnay, die ook uit Californië komt en bekend staat om zijn kwaliteit. Wijnhuis Oktober biedt zelfs een wijnabonnement aan, waarbij u ieder kwartaal verrast wordt met nieuwe wijnen, waaronder die van Clay Creek.

Vind uw perfecte wijn hier

Bent u op zoek naar de perfecte wijn? Kies dan voor een van de vele Clay Creek wijnen van Wijnhuis Oktober in Breda. Onze wijnen zijn ideaal voor een thuisproeverij en zorgen gegarandeerd voor een smaakvolle ervaring. Wij bezorgen wijn van Breda tot aan Rotterdam, zodat u gemakkelijk kunt genieten van de heerlijke Clay Creek-wijnen. Bezoek ons vandaag nog of neem contact op om uw ideale wijn te vinden.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen