Don Papa

Don Papa Rum, een hoogtepunt in het assortiment van Wijnhuis Oktober, staat bekend om zijn lichte en fruitige smaak. Deze gedestilleerde drank combineert niet alleen een mooie afwerking in de verpakking maar ook in de smaak. Don Papa Rum is een uitstekende keuze voor liefhebbers van kwaliteitsrum met een verfijnd smaakprofiel.

De unieke smaak van Don Papa Rum

In tegenstelling tot veel rumsoorten, die vaak een zwaardere smaak hebben, biedt Don Papa Rum een lange, rijk gestructureerde smaakervaring. Kenmerkend zijn de hints van vanille, honing en gekonfijte vruchten die deze rum onderscheiden. Afkomstig uit de Filipijnen, brengt deze rum een stukje tropische verfijning naar uw glas. Een fles Don Papa Rum is een ideaal relatiegeschenk, dat zeker gewaardeerd zal worden door kenners en liefhebbers. Tevens is het een van de vele gedestilleerde dranken die wij naast wijn verkopen.

Bestel een overheerlijke rum voor uzelf of een ander

Bent u op zoek naar een uniek cadeau of een prima alternatief voor wijn tijdens een proeverij aan huis? Overweeg dan een fles Don Papa Rum te bestellen bij Wijnhuis Oktober. Deze bijzondere rum is perfect voor speciale gelegenheden of als een verfijnd cadeau. Plaats vandaag nog uw bestelling en laat de tropische smaken van Don Papa Rum bij u thuis bezorgen.

Don Papa Rum

€ 48,95

Specificaties

Regio Filipijnen, Rum

Don Papa Rum als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu