Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Fles wijn versturen

Wanneer is het eigenlijk geen goed idee om een fles wijn te versturen? Want u kunt er iemand echt mee verrassen. Denk bijvoorbeeld aan die vriend of vriendin die zo ver weg woont, maar die u toch wilt laten weten dat u aan hem of haar denkt. Of aan dat familielid dat binnenkort zijn of haar verjaardag viert. Of aan diegene die zojuist geslaagd is of een jubileum heeft gevierd. Met het ruime assortiment van Wijnhuis Oktober vindt u een passende wijn voor iedere situatie.

Welke fles wijn laat u versturen?

Gaat u voor een heerlijke frisse witte wijn? Voor een fruitige rosé? Of toch voor een volle rode wijn? Bij Wijnhuis Oktober vindt u diverse heerlijke wijnen uit verschillende wijnstreken van over de hele wereld. De keuze is ruim en de mogelijkheden zijn uitgebreid. Bestelt u graag een alcoholvrij exemplaar? Wilt u er een wijnkist bij bestellen? Of kiest u liever een cadeaubon dan dat u een fles wijn laat versturen? Bij Wijnhuis Oktober kan het allemaal.

Stel uw eigen wijnpakket samen

Bij Wijnhuis Oktober hebben wij onze eigen bezorgservice. Wilt u een geschenkkistje versturen, dan hoeft u alleen uw keuze voor de inhoud van het pakket door te geven. Wij zorgen ervoor dat het goed wordt verpakt én dat het op de plaats van bestemming komt.

Zelf genieten van de lekkerste wijnen

Neem direct een kijkje in ons ruime aanbod. Niet alleen wanneer u een fles wijn wilt versturen, maar ook wanneer u zelf wilt genieten van de lekkerste wijnen! Heeft u vragen over onze wijnen? Of wilt u meer informatie over onze service? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (076) 521 81 25.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen