Louis Cheze Marsanne

Louis Chèze-wijn, een prominente keuze bij Wijnhuis Oktober, vertegenwoordigt de rijke wijntraditie van de Rhône-vallei. Gestart in 1978 met slechts 1 hectare wijngaard in Saint-Joseph, heeft Louis Chèze nu 70 hectare onder zijn hoede, inclusief syrah, marsanne en viognier. Deze wijnen, waaronder de Marsanne Louis Chèze, zijn niet alleen bekend in Frankrijk, maar genieten ook internationaal erkenning.

Kenmerken van Louis Chèze-wijn

De Louis Chèze-wijnen staan bekend om hun hoogstaande kwaliteit en diversiteit. Zo komt de Marsanne Louis Chèze van een granietrijke bodem met een toplaag van grof zand, wat bijdraagt aan de unieke smaak. De gisting en rijping van deze wijn vinden plaats in eiken vaten, wat resulteert in een volgele kleur en een rijke smaak met hints van veldbloemen en kamille. Bij Wijnhuis Oktober kunt u een wijnabonnement afsluiten waarbij u kunt genieten van Louis Chèze-wijn, naast andere voortreffelijke opties zoals Viognier en William Fèvre Chablis.

Beleef een unieke wijn bij onze wijnhandel

Voor een authentieke ervaring van Louis Chèze-wijn, nodigen wij u uit bij Wijnhuis Oktober in Breda. Of u nu een liefhebber bent of een nieuwe wijnontdekkingsreiziger, een thuisproeverij met Louis Chèze-wijn zal zeker een memorabele ervaring zijn. Kom langs en laat u verrassen door de kwaliteit en diversiteit van onze wijnen, waaronder de voortreffelijke Louis Chèze-wijn. Ontdek nu de smaken en nuances die deze wijnen te bieden hebben.

Marsanne Louis Cheze

€ 18,75

Specificaties

Stijl Rijk, Rond, Sappig
Aroma's Appel, Bloemig, Citrus
Regio Rhone, Frankrijk
Druif marsanne
Oogstjaar 2021

Marsanne Louis Cheze als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu