Mount Gay Eclipse

In 1703 was er al sprake van de productie van Rum door de Mount Gay distilleerderij op het eiland Barbados. Daarmee zijn ze waarschijnlijk de oudste werkende Rum distilleerderij ter wereld. Er wordt nog steeds traditioneel gewerkt in de Engelse stijl met koperen Pot Stills, waarin ze 2 maal distilleren. De Eclipse is genoemd naar de totale zonsverduistering en het verschijnen van de komeet Halley in 1910.

Bij Mount Gay is de titel Master Blender een hele belangrijke!! Tegenwoordig is het Trudiann Branker, onze eerste vrouwelijke masterblender. Haar verfijnde smaak, expertise en passie voor onze rum is voelbaar. Het mengen en rijpen van onze rum onder invloed van tropische statische veroudering. Drie soorten vaten - American Whiskey, Bourbon & Cognac, worden gebruikt voor de verschillende blends. De grootste voorraad gerijpte rum in Barbados en hier wordt niet op een jaar gekeken. Het is de smaak die bepaald. En het resultaat is onze gedistingeerde lijn van Mount Gay Rums.

De lichte amberkleur wordt omringt door een milde geur, de rum zelfs heeft een dikke textuur die bijna als siroop aanvoelt. Met elk nipje proef je wel iets anders, wat meer smaak, een beetje zoetigheid, wat rokerigheid, en dat allemaal afgewisseld wat leidt tot een spannende rum.

Rum Mount Gay Eclipse

€ 26,95

Specificaties

Regio Barbados

Rum Mount Gay Eclipse als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu