Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Spaanse wijn kopen

Spanje is een wijnland bij uitstek: niet gek dat u als echte wijnliefhebber graag Spaanse wijnen wilt kopen! Gelukkig kunt u bij Wijnhuis Oktober uw hart ophalen. Bij ons vindt u namelijk een ruim assortiment Spaanse wijnen. Van zomerse witte wijnen tot aan bloemige rosé en van volle rode wijn tot aan sherry: bij ons koopt u het allemaal. Niet alleen vindt u de beste Spaanse wijn in onze winkel aan de Wilhelminastraat 52 in Breda, u bestelt ze ook gewoon online.

Spaanse wijnen met karakter kopen bij Wijnhuis Oktober

Spanje is een van de grootste wijn producerende landen van de wereld. Omdat het land zeer uiteenlopende klimaten kent, zijn de wijnen uit de verschillende wijnstreken zeer verschillend. De drie grootste wijnregio’s zijn:

· Rueda
· Ribera del Duero
· Rioja

De Spaanse wijnen mogen dan nog zo verschillend zijn, ze beschikken allemaal over voldoende karakter. Zo zijn Airen wijnen heerlijk zoetzuur, zijn Tempranillo wijnen zacht en fruitig en zijn Grenache wijnen juist soepel, stevig en zwoel.

Altijd de juiste Spaanse wijn voor uw gelegenheid in de online winkel

Heeft u binnenkort een heerlijk diner te organiseren? Dan hoort daar uiteraard een lekkere wijn bij, zoals een fijne Spaanse wijn, die u gemakkelijk online bestelt. Maar welke Spaanse wijnen kunt u het beste kopen? Wij geven op de website bij iedere wijn een uitgebreide beschrijving van de smaak, maar ook van de gerechten waar de wijn goed bij past. Zo weet u zeker dat u de juiste wijn uitkiest voor uw gelegenheid.

Bestel direct en ontvang uw bestelling morgen!

Heeft u besloten welke Spaanse wijn of wijnen u online wilt kopen? Bestel dan vandaag nog en ontvang uw bestelling in de meeste gevallen morgen al! Vragen over ons assortiment? Meer weten over Wijnhuis Oktober? Via (076) 521 81 25 neemt u gemakkelijk contact met ons op.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen