Wijnmakersdiner

Wijn-Spijs Diners

Wijnmakersdiner Weingut Felsner @ PuiCk

Wijnhuis Oktober en PuiCk gaan samen een voortreffelijk 7-gangendiner presenteren met hun bijzondere wijnen en gerechten. Weingut Felsner neemt je mee in het wijnmakersleven en zal je deze avond laten kennismaken met wijnen van lokale variëteiten zoals natuurlijk de gruner veltliner maar ook fantastische rieslings, zweigelt en St. Laurent. Bovendien beantwoorden ze met liefde al je vragen. PuiCk verrast je gedurende de avond met hun bijzondere smaken van vis-, vlees- en groentegerechten die passen bij het seizoen en die uiteraard met zorg afgestemd zijn op de wijnen. Dit alles maar met één doel; dé ultieme smaakbeleving creëren.

Voor degenen die PuiCk nog niet kennen is het goed om te weten dat zij werken met een ‘shared-dining’ concept. Je geniet dus samen met jouw gezelschap van spannende combinaties! Het kan wel zo zijn dat, gezien de indeling van het restaurant, je aan de bar, zitjes in het raam of met anderen aan een langere tafel komt te zitten. Dit alles maakt PuiCk én deze avond tevens zo uniek! Daar wil je toch bij zijn?!

18.00 – Inloop |18.30 Start culinaire wijn-spijsavond

Locatie: PuiCk – Veenmarktstraat 56
Datum: Donderdag 20 juni 2024
Tijd: Avondvullend programma 😊
Kosten: € 115,00 p.p. - tickets koop je vanaf vandaag eenvoudig via onze site!

I.v.m. beperkte beschikbaarheid van het aantal couverts en voorbereidingen kun je tot uiterlijk 6 juni kosteloos annuleren.

Natuurlijk willen we ook weten of we rekening moeten houden met intoleranties en/of allergieën. Geef dit dus zeker aan in het veld ‘opmerkingen’ bij je online-reservering.

Met vineuze en culinaire groet,
PuiCk & Wijnhuis Oktober

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Regelmatig organiseren wij wijn/spijs- en wijnmakerdiners!

In samenwerking met enkele betere restaurants in Breda verzorgen we speciale proeverijen, waarin de combinatie wijn/spijs en/òf de wijnen van één wijnmaker in het bijzonder centraal staan. Vooraf worden de wijnen doorgeproefd met de chef, zodat hij 'naar de wijnen kan koken', waarna op de avond zelf de wijnmaker je meeneemt in zijn verhaal. Hou daarom zeker onze website of Insta in de gaten voor de meest actuele proefagenda. Ook dit najaar staan er weer mooie avonden op de planning!

Wijnmakersdiner

Menu