Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Wijnmakersdiner

Nominé Renard & Wagner Stempel, wat een combi!
Deze twee prachtige huizen zullen samen een voortreffelijk 5-gangendiner begeleiden met hun bijzondere wijnen.
Met o.a. elegante en bijzondere champagnes en verschillende jaargangen (voornamelijk) rieslings zullen zij je deze avond verrassen, je meenemen in het wijnmakersleven en al je vragen beantwoorden. Anders dan je wellicht gewend bent werken we bij elke gang zoals we dat noemen met een 'flight' bestaande uit 2 wijnen. Zo proef je een hele reeks wijnen en kan je verschillende jaargangen met elkaar vergelijken. Daar wil je toch bij zijn?!

18.00-18.15 feestelijk ontvangst met champagne

Locatie: 't Jagthuijs, Ulvenhout
Datum: 6 april 2024
Tijd: 18.00-22.30uur
Kosten: € 159,00 p.p. - tickets koop je vanaf vandaag eenvoudig via onze site!

I.v.m. beperkte beschikbaarheid van het aantal couverts en voorbereidingen kun je tot uiterlijk 26 maart kosteloos annuleren.

Met vineuze en culinaire groet,
't Jagthuijs & Wijnhuis Oktober

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Regelmatig organiseren wij wijn/spijs- en wijnmaker diners!
In samenwerking met enkele betere restaurants in Breda verzorgen we speciale proeverijen, waarin de combinatie wijn/spijs en/òf de wijnen van één wijnmaker in het bijzonder toegelicht worden. Vooraf worden de wijnen doorgeproefd met de chef, zodat hij 'naar de wijnen kan koken', waarna op de avond zelf de wijnmaker je meeneemt in zijn verhaal. Hou daarom zeker onze website of Insta in de gaten voor de meest actuele proefagenda!

Sluiten menu
Sluiten menu

Wijn proeven