Wijn kopen

Online wijn kopen

Geeft u binnenkort een feestje en staat alleen wijn kopen nog op de boodschappenlijst? Wilt u een goede vriend of vriendin of een familielid eens verrassen met een fijne fles wijn? Of wilt u zichzelf eens heerlijk verwennen met een heerlijk glaasje wijn na een lange werkweek? In alle gevallen bent u bij Wijnhuis Oktober, dé wijnspecialist uit Breda, op de juiste plek. En u koopt de wijn niet alleen in de winkel, ook online kunt u uw favoriete wijn kopen. Ons assortiment is zeer ruim en de keuze dus zeer uitgebreid. Benieuwd? Neem direct een kijkje en bestel vandaag nog!

Wijn van gerenommeerde wijnhuizen uit diverse wijnlanden kopen

Bij Wijnhuis Oktober selecteren wij alleen de beste wijnen. In ons uitgebreide assortiment vindt u dan ook wijnen van gerenommeerde wijnhuizen. Deze wijnen zijn afkomstig uit diverse wijnlanden, waaronder:

· Spanje
· Portugal
· Italië
· Frankrijk
· Zuid-Afrika
· Chili
· Australië

Of u nu zin heeft in een frisse witte wijn, een bloemige rosé of een volle rode wijn: wij hebben het allemaal. En heeft u iets te vieren? Ook bubbels (bijvoorbeeld prosecco en champagne) vindt u in ons ruime assortiment. In onze online winkel kunt u gemakkelijk de wijn van uw wensen kopen door deze te selecteren, in uw winkelwagentje te plaatsen en af te rekenen.

Wijn cadeau geven? Ook dat regelt u online

Niet alleen kunt u online wijn voor uzelf kopen, ook regelt u gemakkelijk een origineel cadeau. Met onze cadeau- en bezorgservice versturen wij geschenkkistjes binnen Nederland en over bijna de hele wereld. U stelt zelf een pakket samen, dat wij vervolgens verzenden naar de gewenste plek van bestemming.

Sluit een wijnabonnement af en ontvang met regelmaat de lekkerste wijnen

Misschien heeft u een favoriete wijn die u graag online wilt kopen. Of bent u juist toe aan iets nieuws. Dan is het Wijnabonnement van Wijnhuis Oktober wellicht iets voor u. U ontvangt dan eenmaal per kwartaal een doos met daarin 6x2 wijnen. Zo kunt u heerlijk thuis verschillende wijnen leren kennen. Meer weten over onze diensten? Of over de wijnen uit ons assortiment? Neem direct contact op bij vragen via (076) 521 81 25.

Menu