Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Wijn bezorgen

Wanneer u het liefst wijn vanuit huis bestelt, dan is het handig te kiezen voor een webshop die de wijn bij u thuis kan bezorgen. Wijnhuis Oktober staat graag voor u klaar! Bij ons profiteert u echter niet alleen van een uitstekende bezorgservice, maar ook van een zeer ruim assortiment wijnen uit diverse wijnlanden. Zo weet u zeker dat er een wijn tussen zit die helemaal bij uw wensen en eisen aansluit.

Welke wijn laat u bezorgen?

Heeft u al een keuze gemaakt? Het prettige aan onze webshop is dat u gemakkelijk achterhaalt welke wijn het beste bij u past. Wij geven namelijk bij iedere wijn een uitgebreide beschrijving, zelfs bij welk eten u de wijn het beste serveert. Of u nu zin heeft in een frisse witte wijn, een bloemige rosé of een volle rode wijn: wij hebben het allemaal.

Hoe gaat het bestellen via Wijnhuis Oktober in zijn werk?

Een bestelling plaatsen is zeer gemakkelijk. U plaatst het gewenste product in uw winkelwagentje, vult uw gegevens in en rekent af via iDEAL, PayPayl, Bancontact of een van de andere veilige betaalmogelijkheden. Direct nadat wij uw betaling ontvangen, verzenden wij uw bestelling. Daarom ontvangt u uw bestelling meestal de volgende dag al! Bestelt u minimaal 12 flessen of voor meer dan €75,-? Dan bezorgen wij de wijn geheel gratis.

Verras een vriend of familielid met een prachtige fles wijn in een mooie verpakking

Wilt u een vriend of familielid verrassen? Dan kunt u er ook voor kiezen een fles wijn bij hem of haar te laten bezorgen. U vertelt welke fles u verzonden wilt hebben, wij zorgen voor een mooie verpakking en een wijnbeschrijving. Uiteraard voegen wij ook uw persoonlijke wens toe. Lijkt u dat wat? Neem via (076) 521 81 25 contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen