Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Wijnproeverij op locatie

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om een evenement te verrijken? Overweeg dan een wijnproeverij op locatie. Bij Wijnhuis Oktober, gevestigd in Breda, helpen we u graag met het selecteren van de perfecte wijnen voor uw wijnproeverij op locatie. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan elke smaak en gelegenheid te voldoen.

Bekijk onze wijnproeflocaties

Gezelligheid en exclusiviteit gegarandeerd met een wijnproeverij op locatie

Een geslaagde wijnproeverij op locatie draait om meer dan alleen goede wijn. Het gaat om de ervaring, de sfeer. Daarom bieden wij naast exclusieve wijnen ook de mogelijkheid om een wijnbar te huren, waarmee uw wijnproeverij op locatie een chique uitstraling krijgt. Uniek in ons aanbod is de geboortewijn, perfect voor bijzondere gelegenheden. Onze eigen proeverij, waar dagelijks verschillende wijnen beschikbaar zijn, staat ook open voor uw wijnproeverij op locatie. Bovendien heeft ons team ruime ervaring met het organiseren van wijnproeverijen voor bedrijven, wat garandeert dat uw evenement soepel en professioneel verloopt.

Bestel nu voor een onvergetelijke ervaring

Bent u klaar om uw wijnproeverij op locatie tot leven te brengen? Neem contact met ons op en bestel de wijnen die uw evenement zullen verrijken. Naast het leveren van topwijnen, bieden wij de service om na de proeverij een fles wijn als attent cadeau te bezorgen. Aarzel niet en bel ons nu op (076) 521 81 25 om uw wijnproeverij op locatie te regelen met de experts van Wijnhuis Oktober!

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen