Corette Viognier

Door een fles Corette Viognier te bestellen bij Wijnhuis Oktober, kiest u voor een wijn uit het dynamische en innovatieve Franse wijngebied Languedoc-Roussillon. Deze regio, die zich recentelijk op de kaart heeft gezet, staat bekend om zijn kwaliteitsslagen en het nieuwe credo: kwaliteit boven kwantiteit. De Viognier uit dit gebied kenmerkt zich door zijn fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

Een fles Viognier bestellen: de productie achter een unieke wijn

De Corette Viognier is een perfect voorbeeld van de cépagewijnen uit Languedoc-Roussillon. Gemaakt van 100% één druivensoort, toont deze wijn de typiciteit van de Viognier in optima forma. Kenmerkend zijn de elegante, frisse, fruitige smaken en de volle body. Deze wijn is niet alleen lichtgoudgeel van kleur en expressief in de neus met rijp steenfruit en kruidigheid, maar heeft ook een heerlijke aanzet en een mooi vettige structuur. Ideaal voor een thuisproeverij, waar de Viognier zich met zijn rijpe witte fruit, perzik en minerale tonen prachtig laat proeven.

Bestel een unieke fles wijn

Overweegt u een fles Corette Viognier te bestellen? Deze Viognier is een uitstekende keuze voor iedereen die nieuwe wijnen wil ontdekken. Overweeg daarom om een wijnabonnement bij Wijnhuis Oktober af te sluiten, waarin naast een fles Viognier ook wijnen zoals Domaine Tempier Bandol kunnen zitten. Kom langs bij Wijnhuis Oktober in Breda of bestel online om deze bijzondere Viognier te ervaren.

Corette Viognier

€ 10,25

Specificaties

Stijl Aromatisch, Fruitrijk, Sappig
Aroma's Bloemig, Geel fruit
Regio Midi, Frankrijk
Druif viognier
Oogstjaar 2023

Corette Viognier als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu