Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Dom Perignon

Dom Perignon staat symbool voor de ultieme wijnervaring. Bij Wijnhuis Oktober begrijpen we dat de aanschaf van Dom Perignon meer is dan alleen het kopen van champagne; het is een beleving. Dom Perignon werd gecreëerd met de persoonlijke missie om de beste wijn ter wereld te maken. Deze champagne, bekend om zijn sprankelende en verfijnde smaak, is een echte traktatie voor de zintuigen.

Bekijk onze Dom Perignon collectie

Dom Perignon is een prachtige samenstelling van twee druivensoorten, die elk een eigen karakter aan de champagne geven. Deze unieke blend zorgt voor een ongeëvenaarde smaakervaring. De champagne uit Frankrijk staat niet alleen om zijn unieke smaak bekend. Don Perignon is onder vele een geliefde en wel bekwaamde champagne, aangezien het een van de weinige niet-mousserende wijnen is, gemaakt van twee druifsoorten. Vergelijkbare champagnes van hoge kwaliteit, zoals Pol Roger-champagne en Ruinart Blanc De Blancs, bieden ook een exceptionele smaak, maar de distinctieve stijl van Dom Perignon blijft ongeëvenaard in zijn soort.

Wilt u thuis genieten van de luxe van Dom Perignon? Bij Wijnhuis Oktober maken we het mogelijk door de champagne te laten bezorgen. U kunt uw favoriete Dom Perignon eenvoudig als wijncadeau laten bezorgen. Of voeg een fles toe aan uw wijnproeverij thuis, als een echte eyecatcher! Ontdek nu de exclusiviteit en het unieke karakter van Dom Perignon. Neem contact met ons op of plaats direct uw bestelling voor een onvergetelijke wijnervaring.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen