Ruinart Blanc De Blancs

Ruinart Blanc de Blancs, een van de pronkstukken van Wijnhuis Oktober, is een prestigieuze champagne die sinds 1729 in Frankrijk wordt geproduceerd. Als onderdeel van het oudste champagnehuis ter wereld, staat Ruinart Blanc de Blancs bekend om zijn kwaliteit en historie. Deze champagne is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verfijnde en historisch rijke champagnes.

Het typerende van Ruinart Blanc de Blancs

Ruinart Blanc de Blancs onderscheidt zich door zijn unieke karakter en kwaliteit. Deze champagne staat bekend om zijn zuiverheid, helderheid en frisse smaken. Ruinart heeft diverse soorten champagnes, waaronder de Ruinart Rosé en Ruinart Magnum, die ieder een unieke eigen smaak hebben. Wist u dat u Ruinart-champagne ook als cadeau kunt laten bezorgen? Wij verpakken de fles in een unieke verpakking en verzenden deze met grote zorg. Naast Ruinart Blanc de Blancs biedt Ruinart ook andere soorten champagne, waaronder:

Proef deze unieke champagne

In Breda is Wijnhuis Oktober dé plek om exclusieve champagnes, zoals Ruinart Blanc de Blancs, te laten bezorgen. Onze wijnexperts hebben uitgebreide kennis over diverse wijnen en champagnes en kunnen u voorzien van een onvergetelijke wijnproeverij met Ruinart Blanc de Blancs. Of u nu op zoek bent naar een speciaal cadeau of een bijzondere fles champagne wilt laten bezorgen, bij ons vindt u wat u zoekt. Bezoek onze wijnhandel in Breda voor een unieke champagne-ervaring met Ruinart Blanc de Blancs.

Menu