Krug GrandCuvee kale fles

Krug-champagne, een parel in het assortiment van Wijnhuis Oktober, staat synoniem voor luxe en uitzonderlijke kwaliteit. Sinds 1843 staat Krug bekend om zijn prestigieuze en exceptionele champagnes, geproduceerd door een familie die al zes generaties lang de kunst van het champagne maken beheerst. Krug Grande Cuvée, het meesterwerk van Krug, is een multi-millésimé, samengesteld uit meer dan vijftig verschillende wijnen van zes tot tien jaar oud, wat resulteert in een champagne van ongeëvenaarde elegantie en complexiteit.

De unieke stijl van Krug-champagne

Krug-champagne onderscheidt zich door zijn lichtvoetigheid, finesse en consistentie door de jaren heen. In vergelijking met andere prestigieuze champagnes zoals Dom Pérignon en Ruinarts Blanc De Blancs, biedt Krug Grande Cuvée een unieke ervaring die comfort, luxe en koninklijke hoogstandjes combineert. De Krug-champagne is niet alleen een kunstwerk, maar ook een cultwijn die ideaal is voor gastronomische combinaties met vis, schaal- en schelpdieren, wit vlees en zelfs exotische smaken.

Ontdek de onweerstaanbare smaak van champagne

Voor een onvergetelijke champagne-ervaring nodigen wij u uit om Krug-champagne te bestellen bij Wijnhuis Oktober in Breda. Wij maken het mogelijk om champagne aan huis te laten bezorgen. Onze wijnhandel biedt hoogwaardige kwaliteit champagnes, waaronder de Krug-champagne, perfect voor speciale gelegenheden of als exclusief wijncadeau. Of u nu een thuisproeverij organiseert of een bijzonder cadeau wilt laten bezorgen, Krug-champagne is de ultieme keuze. Kom langs en ervaar de luxe van Krug-champagne, een ware 'très grande cuvée'.

Krug Grande Cuvee

€ 260,00

Specificaties

Regio Champagne, Frankrijk

Krug Grande Cuvee als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu